Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Vanilla Sky (2001)

Romantic, SF, Fantasy, Dramă, Thriller | 10 December 2001 (United States of America)

Vanilla Sky - Deschide ochii (2001)

Vanilla Sky

Romantic, SF, Fantasy, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Cameron Crowe

Producător:

Paramount, Cruise-Wagner Productions, Vinyl Films

Dată lansare (SUA):

10 Decembrie 2001

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

David Ames este un tanar bogat care se indragosteste de amica prietenului sau, pe nume Sofia. Inainte ca relatia lor sa inceapa cu adevarat, David este implicat intr-un accident de masina alaturi de fosta lui prietena, Julie. Julie moare, iar David ramane desfigurat pe viata. O operatie de reconstruire a fetei si iubirea aratata de Sofia ii dau putere lui David, insa unele incidente il fac sa-si puna intrebari despre existenta sa.

Recenzii

jake

08.09.2018

Cand ai totul, trebuie sa pierzi totul, ca sa stii cu adevarat cei important. O cutremuratoare poveste de dragoste si o viziune cu totul originala asupra problemelor existentiale, si importanta consecintelor, deciizilor pe care le luam in fiecare zi.

16 13

amphytrites

08.09.2018

o realizare excelenta... un vis ce devine un cosmar pe care nu-l mai poti opri... super ideea..super distributia.. un film de vazut!

7 7

anca_georgiana

08.09.2018

Aceasta replica mi-a ramas si acuma in minte desi a trecut ceva timp de cand am vazut filmul.Este un film foarte,foarte interesant,captivant,cu actori geniali,iar Tom Cruise face un rol de zile mari,este foarte credbil in acest rol,sincer nu mi-as fi imaginat alt actor in rolul lui David.

14 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top