Vendetta: Secrets of a Mafia Bride (1991)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

13 Mai 1991

Dată lansare (Romania):

19 Aprilie 2021

Drama cinematografică regizată de Stuart Margolin ' Vendetta : Secrets Of A Mafia Bride ' şi lansată în anul 1991 este povestea tristă a tinerei Nancy . Tatăl fetei a fost asasinat de către mafie . Asasinat la care ea a fost martor mut , nefiind observată de către mafioţii asasini . Tatăl ei a fost unul din apropiaţii capului mafiot Frank Latella . După moartea prematură a tatălui ei , aceasta este crescută de către ' Don Frank ' . Singură şi suferindă de amintirile încă proaspete ale morţii tatălui ei , dorinţa cea mai arzătoare a fetei era găsirea ucigaşului , pentru ai putea răzbuna moartea . Partea tristă a dramei şi ceea ce nu ştia Nancy , era că chiar Sean McLeary , adică prietenul şi logodnicul ei fusese cel care a apăsat pe trăgaci . Pusă în faţa acestei dileme tânăra va fi nevoită să aleagă în numele dreptăţii . Subiectul filmului portertizează o lume a violenţei în care cei ucişi nu-şi mai găsesc dreptatea decât cu mâna şi chinul celor rămaşi în viaţă dintre cei care-i iubesc şi suferă pentru absenţa lor şi asasinatul nu este întotdeauna o soluţie pentru îndreptarea răului făcut .

Recenzii

gabishor_nate

22.02.2010

Cind, la 12 ani, Nancy asista la impuscarea tatalui si violarea mamei, este aruncata cu violenta in lumea adultilor, dominata de violenta, ura si razbunare. Frank Latella, capul Mafiei din New York, care fusese odata salvat de la moarte de tatal fetei, decide sa-si plateasca datoria si sa o ajute pe vaduva si pe Nancy care, desi nu ar dori sa aiba de-a face cu Mafia, accepta ajutorul, ajungind astfel sub protectia clanului Latella. Ele sint trimise in Sicilia, unde Nancy creste si devine o superba tinara, gata pentru dragoste… si ura. Ea il cunoaste pe chipesul Sean McLeary, trimis in Sicilia sa lamureasca niste afaceri ale familiei. Pentru Nancy, Sean reprezinta atractia irezistibila a Americii, careia ii duce dorul, este un barbat curtenitor si atent. Pina cind, brusc, incepe sa fie foarte rece cu ea… Tragedia se repeta cind un glont destinat lui o ucide pe mama fetei… Profund indurerata, Nancy se intoarce in Statele Unite, in casa lui Latella. Acum, nu se mai poate gindi decit la razbunare .Reintilnindu-l pe Sean, afla ca acesta o iubeste.Se pregatesc de nunta,ea este insarcinata dar in timpul evenimentului primeste o banda cu mesajul |cum ca s-a casatorit chiar cu dusmanul ei pe care se si razbuna.

0 0

elle_2406

28.11.2006

oare acest film va mai avea ecranizarea vreodata pe micile noastre ecrane sau ramanem cu amintirea despre el si parerile de rau ca nu am mai avut ocazia sa-l revedem?

1 2

deby_39

12.12.2009

stie cineva cum fac sa mai vad odata acest film?din punctul meu de vedere e de milioane oare de ce nu il dau la televizor?

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top