Moonlight Trailer
Trailer #1 01:56

復仇 (2009)

Thriller, Acțiune | 20 May 2009 (France, Hong Kong)

Vengeance (2009)

復仇

Thriller, Acțiune (France, Hong Kong)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Johnnie To, Michael Winterbottom

Scenariști:

Michael Winterbottom, Laurence Coriat

Producător:

Milkyway Image Company, ARP Sélection

Dată lansare (SUA):

20 Mai 2009

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2021

Recenzii

mariobr

08.09.2018

Parerea mea, un film destul de slab, genul de film de vazut, din curiozitate sau daca nu ai altceva mai bun de facut. Oricum trebuie sa recunosc faptul ca am avut ceva rezerve inainte de al vedea, mergand pe ideea preconceputa ca pana acum cel putin nu am vazut un film bun(cel putin pentru mine), avand in rolul principal un cantaret. Cu toate acestea, mi-am zis hai poate totusi...e altceva, dar nici acest film nu m-a convins de contrariul. Sorry my offense

0 0

tristan09

08.09.2018

filmul este o ciudatenie. am avut rabdarea sa ma uit pana la sfarsit dar nu a meritat. filme cu asasini platiti care au reguli precise si onoare. unii ii ucid fata lui johnny halliday si el angajeaza altii ca sa ii ucida pe primii. daca era facut de americani probabil ca era mult mai bun. adica ceea ce in ghost dog este admirabil aici lipseste cu desavarsire. e sumbru. fara invataminte. nu va uitati la el.

0 1

Vladutzz

08.09.2018

Deşi sunt de acord cu afirmaţia un film premiat la Festivalul Filmului de la Cannes trebuie să fie un film ce merită văzut măcar odată,cred cu vehemenţă şi susţin cu sinceritate că la acesta nu se poate aplica aceeaşi replică. Deşi acţiunea în acest film e ca la ea acasă ceea ce susţine ideea de Thriller cam lasă de dorit. Cu toate astea eu n-am nimic împotriva celor care au bunăvoiţa de a urmării Vengeance şi le urez chiar vizionare plăcută!

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top