Moonlight Trailer
Trailer #1 02:12

Veronica Guerin (2003)

Dramă, Crimă, Thriller | 11 July 2003 (Ireland, United Kingdom, United States of America)

Veronica Guerin (2003)

Veronica Guerin

Dramă, Crimă, Thriller (Ireland, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joel Schumacher

Producător:

Jerry Bruckheimer Films, Touchstone Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Iulie 2003

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Filmul este povestea adevarata a jurnalistei irlandeze Veronica Guerin, care a fost asasinata in mod brutal in 1996. Crima a dus la o revizuire a legilor irlandeze si la crearea organizatiei Criminal Assets Bureau. Filmul incepe atunci cand Veronica urmareste traficul de droguri din Dublin. Ea crede ca seful afacerii este mafiotul Martin "Generalul" Cahill. Atunci cand banda lui Cahill este atacata, ea il suspecteaza pe Gerry "Calugarul" Hutch de atac. Veronica incearca sa afle orice despre cele doua bande cu ajutorul lui John Traynor, un hot marunt.

Recenzii

Antigona

08.09.2018

Cate face ca de obicei un rol foarte bun intr-o pelicula care iti arata cat de mult costa dorinta de a face cunoscut adevarul.

0 1

cezarica98

08.09.2018

un film exceptional,bazat pe fapte reale, un film care dovedeste eroismul femeii, un film in care Cate Blanchett, isi dovedeste talentul sau actoricesc extrem de intens, in energia ei ghicim sursa adevaratului eroism, care o intruchipeaza pe ziarista care sa luptat cu mafia drogurilor. un film ce merita vazut, un film de nota 10.

1 1

AdrianCatalin

08.09.2018

Tinind cont de faptul ca este facut dupa un caz real si cu o distributie buna referindu-ma la Cate Blanchett care joaca rolul Veronicai Guerin si Colin Farrell care din pacate apare prea putin, sfirsitul acestui film te face sa te simti revoltat caci realizezi ca un lucru asa de mare pe care il face aceasta jurnalista periclitindu-si viata este doar o picatura intr-un ocean in lupta impotriva traficului de droguri si crimei organizate. Dumnezeu sa o odihnesca pe Veronica Guerin !

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top