Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

My Sister's Keeper (2009)

Dramă | 26 June 2009 (United States of America)

Viata pentru sora mea (2009)

My Sister's Keeper

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nick Cassavetes

Producător:

Mark Johnson Productions, Gran Via Productions, Curmudgeon Films, New Line Cinema

Dată lansare (SUA):

26 Iunie 2009

Dată lansare (Romania):

28 August 2009

  Bazat pe romanul omonim al scriitoarei Jodi Picoult, filmul "My sister's keeper" o are in centrul actiunii pe fetita in varsta de 11 ani Anna Fitzgerald, care afla crudul adevar ca a fost conceputa prin procedura fertilizarii in vitro, cu scopul de a salva viata surorii ei mai mari pe nume Kate, care a fost diagnosticata cu leucemie inca din copilarie. Pana la aceasta varsta, Anna a fost nevoita sa treaca printr-o serie de interventii chirurgicale si transfuzii de sange pentru a o mentine in viata pe Kate si a trebuit sa renunte la o multime de oportunitati spre a fi in permanenta alaturi de sora care avea nevoie de ea 24 de ore din 24. Insa atunci cand Kate intra in blocaj renal si are nevoie de un transplant de rinichi de la nefericita Anna, aceasta din urma decide sa isi ia soarta in propriile maini si sa ii dea in judecata pe parintii sai - Sara si Brian Fitzgerald - pentru a obtine dreptul legal si moral de a face ceea ce crede de cuviinta cu trupul ei. Avocatul Campbell Alexander accepta sa se intoarca in sala de judecata si sa o reprezinte pe fetita pro bono intr-un proces ce ar putea avea drept consecinta dezintegrarea familiei Fitzgerald.

Recenzii

108 Ordonare după: | |

ellamarin

08.09.2018

O drama a unei familii. Un copil bolnav de leucemie care se lupta cu boala .Interesant si dureros.

1 1

coco21

08.09.2018

deabea astept sa apara in cinematografe! Cred ca este un film superb. Am sa incerc sa-mi procurur cartea inainte sa vad filmul !

1 2

Sylvyx

08.09.2018

cred ca va fi un film foarte bun, mai ales ca tema e una foarte interesanta si avand in vedere distributia voi avea la ce sa ma uit.

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top