Moonlight Trailer
Trailer #1 01:05

Vidocq (2001)

Fantasy, Acțiune, Thriller, Crimă, SF, Mister | 12 September 2001 (France)

Vidocq (2001)

Vidocq

Fantasy, Acțiune, Thriller, Crimă, SF, Mister (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Pitof, Roman Polański

Producător:

RF2K Productions, StudioCanal, TF1 Films Production, Lionsgate

Dată lansare (SUA):

12 Septembrie 2001

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2021

In Parisul anului 1830 revolutia ameninta si cuprinde strazile. O serie de crime misterioase revin in sarcina detectivului Vidocq, singurul care le poate rezolva. Dar el ajunge sa se confrunte cu Alchimistul, un asasin misterios si extrem de inteligent, si cade intr-un put in flacari. Toti ii plang moartea, insa Etienne Biosset, un tanar care pretinde a fi biograful lui Vidocq, incepe o investigatie pe cont propriu pentru a lamuri misterul mortii eroului sau. In timp ce politia nu reuseste sa afle nimic, Etienne merge pas cu pas pe urmele marelui Vidocq, afland astfel ce s-a intamplat in ultimele zile din viata idolului sau.

Recenzii

doralovesgames

08.09.2018

Mi s-a parut un film interesant!! Intr-adevar, la un moment dat imaginile erau destul de ciudate, insa cred ca au contribuit cu succes la creerea atmosferei de mister necesare desfasurarii filmului. Merita vazut!!

3 0

El_KaPpa

08.09.2018

E genul de film nici prea prea nici foarte foarte. A reusita sa ma tina pana la final, unul oarecum neasteptat, are un decor sumbru insa perfect pentru actiune sa si actorii sunt ok. Merge vazut o data dar nu iese cu nimic in evidenta si se uita foarte repede.

4 1

girlie_girlie

08.09.2018

Mie mi-a placut, in unele momente devenea confuz dar cu un final minunat, recunosc ca nu ma asteptam.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top