A Winter Night's Dream (1980)

Visul unei nopti de iarna

Comedie, Romantic (Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dan Necsulea, Thomas Carter

Scenariști:

Tudor Musatescu

Producător:

TVR, TVR Romania

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 1980

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2021

O tanara naiva nutreste in taina sentimente curate pentru un celebru scriitor ,a citit toate cartile lui si cand se iveste ocazia livrarii unui cadou la domiciliul acestuia face totul ca ea sa fie emisarul..Manea este si un barbat frumos ,nu numai scriitor de succes si in juru-i roiesc multe femei din elita bucuresteana.tocmai s-a despartit de una dintre ele....este noaptea de revelion ,el o invita sa petreaca cu el ..un vis cu fluturi de zapada si sampanie ... In naivitatea si curatenia ei ,Dorulet cum o alinta Manea ,ii atinge coardele nevazute ale sufletului pe care le credea moarte si ii trezeste sentimente adolescentine ... <br />

Recenzii

lauraa

08.09.2018

De fapt e piesa de teatru. O prinde rolul pe Rodica Mandache iar de Adela Marculescu, nu mai spun. A interpretat magnific si Piersic rolul scriitorului de succes. Nu-mi mai amintesc numele lui.(al personajului).

3 1

crazy_bloggera

08.09.2018

Superba piesa de teatru. Este favorita mea si tin minte ca in fiecare an, cam prin ianuarie sau februarie TVR-ul dadea piesa. Cred ca l-am vazut de peste zece ori, si chiar si acuma nu trece anul fara sa nu il vad macar o data. Dar cel mai bine se urmareste cand chiar este iarna si afara, se creaza o atmosfera mai speciala.

4 1

ioana12

08.09.2018

mi-a placut foarte mult acest film si as vrea sa il am ca sa il pot vedea de cate ori simt nevoia

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top