Calatorie in lumea legendelor (2001)

Voyage of the Unicorn

Aventuri, Fantasy, Film TV (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Philip Spink, Kirk De Micco

Scenariști:

Dan Levine

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 2001

Dată lansare (Romania):

24 Septembrie 2021

Cassie si Miranda sunt doua surori care au probleme de comunicare, una inca visand la raposata ei mama, cealalta refuzand acet lucru. Tatal, profesorul Alan Aisling, si cele doua fete intra in mod magic in lumea ilustrata de fosta doamna Aisling, o lume magica plina de creaturi de basm. Doar ca povestea nu este termianta, iar cei trei, alaturi de creaturile si oamenii de pe nava Inorogul au datoria de a lupta cu trolii pentru reinstaurarea unui balaur pe tronul acestei lumi magice.

Recenzii

remyy63

08.09.2018

O lume feerica,de basm,ce ne incanta privirea si ne relaxeaza mintea,O realizare chiar reusita ,care beneficiaza de o imagine si o coloana sonora superbe, avand toate ingredientele unui astfel de film ; zane,printese,pitici,spiridusi,troli,nimfe,,globul fermecat,cantecul sirenelor,raul mortii,mar de argint,magie,profetie,craniul dragonului,minotaurul,meduza,inorogul,capcaunul,sarpele marii,sfinxul innaripat,ca sa enumerez doar cateva,totul petrecandu-se pe taramul imaginatiei,insula zanelor,sau regatul trolilor.

4 1

ramyelena

08.09.2018

L-am vazut cand eram mica, dar nu-l pot uita pentru ca mi-a placut enorm de mult la acea vreme! m-a fascinat povestea!

0 0

oanutzaandreutza

08.09.2018

o lume a legendelor ce li se arata profesorului Aisling si celor 2 fiice ale sale. Cei trei sunt nevoiti sa paseasca in aceasta lume si sa indeplineasca o profetie fiind indrumati indirect de mama clor 2 fete. Ei sunt ajutati de creaturi nemaivazute pe care profesorul le credea pierdute. Din pacate dupa ce indeplinesc profetia cei trei se trezesc acasa in paturile lor impacati cu sine ca dintr-un vis plin de aventuri.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top