Moonlight Trailer
Trailer #1 01:39

Waking Up in Reno (2002)

Comedie, Romantic | 13 December 2002 (United States of America)

Trezindu-te in Reno (2002)

Waking Up in Reno

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jordan Brady, James Gray

Scenariști:

Brent Briscoe, Mark Fauser, Ric Menello

Producător:

Miramax

Dată lansare (SUA):

13 Decembrie 2002

Dată lansare (Romania):

28 Iulie 2021

Lonnie Earl si sotia sa Darlene se inteleg foarte bine cu Roy si Candy. Cei patru se hotarasc sa faca o calatorie in Nevada, la Reno, pentru a vedea un show despre camioane. Pe drum Roy si Darlene afla ca Lonnie si Candy sunt amanti. Darlene ascunde cartea de credit a sotului pentru ca vrea sa mearga la un concert al lui Tony Orlando. Intre timp, Candy, care vrea sa aiba un copil, este decisa sa puna capat relatiei ei cu Lonny Earl.

Recenzii

Bibi_TM

08.09.2018

O comedie de dragoste si totodata un film de calatorie, cu o distributie de exceptie. Patru prieteni apropiati decid sa cutriere America fara a avea o destinatie anume. Este un film relexant.

2 1

lauraharper

08.09.2018

Un film placut, amuzant, cu patru personaje deosebite si foarte naturale: atragatoarea Candy, naivul ei sot, Roy (un Patrick Swayze foarte dulce), morocanosul Lonnie Earl si sotia lui, timida Darlene. Transformarea personajelor de-a lungul filmului si prietenia dintre ei, care rezista unei mari incercari fac filmul unul foarte bun pentru ce vrea sa fie.

2 1

BrindusaLia

08.09.2018

Draguta comedia, cu peripetii si cu lectii de viata. Un film usurel de vazut pentru a te relaxa. Important este ca se termina cu bine si se iau hotariri intelepte.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top