Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

War Games: The Dead Code (2008)

SF, Dramă, Thriller | 29 July 2008 (United States of America)

War Games: The Dead Code (2008)

War Games: The Dead Code

SF, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stuart Gillard

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

29 Iulie 2008

Dată lansare (Romania):

22 Iunie 2021

Un hacker foarte destept declanseaza din greseala cel de-<strong>al 3lea Razboi Mondial,</strong> dupa ce sparge baza de date a sitemului national de aparare, care este programat sa depisteze toate retelele teroriste. Nu exista nici un sistem pe planeta asta pe care <strong>Will Farmer </strong>sa nu il poate sparge cu putin efort. Atunci cand el sparge programul <strong>R.I.P.L.E.Y</strong>., el nu realizeaza ca acesta este un program defensiv al natiunii, iar el tocmai a devenit urmatoarea tinta. Acest program ii cunoaste indetitatea, iar intregul sau orasel se afla in fata amenintarii raspunsului militar automat. Pentru a scapa de aceasta incriminare, Will trebuie sa bata programul R.I.P.L.E.Y. la propriul sau joc. Programul se activeaza si devine si mai periculos atunci cand ameninta planeta cu Armageddon-ul. Fara prea mult timp la dispozitie, Will trebuie acum sa isi aplice toate cunostintele sale de hacker pentru a opri aceasta masinarie de distrugere in masa a guvernului.

Recenzii

ghebala

08.09.2018

Un film despre "jocul de-a razboiul" intre calculatoare, si cind ratiunea umana adormita "poate naste monstrii". RIPLEY un sistem de aparare american care detecteza singur posibili teroristi(dupa nivelul atins la jocurile "de-a razboiul" (aviz impatimitilor de World of Warcraft.!!!!)), si daca acest nivel este prea ridicat, este neutralizat automat. Dar ce se intimpla daca o asemenea "celula de teroristi" este detectat in mijlocul unui oras ca Philadelphia?. Vedeti daca veti urmari acest film, despre terorism, hackeri, super-calculatoare...

2 1

sinradu

08.09.2018

E un remake puţin retuşat şi refardat al filmului din 1983. Este preferabil primul, măcar prin aerul de epocă. Filmul de faţă se ia prea în serios, pentru un scenariu cu găuri mari în el. E stupid: vor să facă un thriller geopolitic din ceea ce ar trebui să fie un simplu joc - acesta fiind, în realitate, mesajul filmului. Dar cred că şi producătorii au trecut peste asta, d-apăi publicul.

1 2

CreTuDaNceLiFe

08.09.2018

care rezulta ca omul conduce desi un calculator are o inteligenta mare el e creat de om

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top