Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

War Wolves (2009)

Horror | 08 March 2009 (United States of America)

War Wolves (2009)

War Wolves

Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Worth, Nicola Graef

Scenariști:

Nicola Graef

Producător:

Curb Entertainment International

Dată lansare (SUA):

8 Martie 2009

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2021

Un film inspirat dupa canalul SF, war wolves este o grupare condusa de Jack Ford. Jack conduce o grupare speciala de elita, ce au ca misiune sa merga in Statele Unite pentru a vana un soldat care a fost infestat cu un virus de varcolac, care l-a transformat din barbat in varcolac. Insa Jack nu stie ca trei dintre fetele din echipa sa au fost si ele infestate si s-au transformat in varcolace. Jack si echipa sa si cele trei lupoaice sunt prinsi intr-o lupta continua, Jack incercand sa impiedice ca si alte persoane sa fie infestate cu acest virus si in acelasi timp sa captureze acesti varcolaci. 

Recenzii

paulgrojdi

08.09.2018

Pentru acest film nu este valabila decat o caracterizare.Slabut spre prost!Nu il recomand decat celor care nu au ce face sau sunt fani ai genului.Pa mine m-a plictisit.

1 0

doctorlove

08.09.2018

Unul dintre cele mai proaste filme vazute vreodata.Nu il recomand nimanui nici chiar daca nu are ce face.Despre fani ai genului nici macar nu poate fi vorba.Primele 5 minute m-au facut sa cred ca este un film bun,dupa care am realizat ca nu este deloc asa.Daca ar fi sa dau o nota,1 ar fi una mare.Chiar si Iulian Moga ar fi facut unul mai bun.Chiar nimic nu a reusit sa ma atraga.

3 1

Mikaitza

08.09.2018

doamne chiar e prost sa stiti au dreptate cei care au dat commenturi iaintea mea e parf rau nu il recomand nimanui e dureros de prost

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top