Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Warrior (2011)

Acțiune, Dramă | 09 September 2011 (United States of America)

Razboinicul (2011)

Warrior

Acțiune, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gavin O'Connor

Producător:

Lionsgate, Mimran Schur Pictures, Solaris Film, Filmtribe

Dată lansare (SUA):

9 Septembrie 2011

Dată lansare (Romania):

23 Iunie 2021

Dupa ce a lipsit de acasa timp de 14 ani si a activat ca puscas marin, mezinul Tommy Riordan se intoarce in Pittsburgh si isi propune sa reintre in competitiile de arte martiale mixte, rugandu-l pe tatal sau Paddy Conlon sa il antreneze pentru a-l ajuta sa castige turneul "Sparta" si cel mai mare premiu pus vreodata in joc in istoria acestui sport. Brendan Conlon, fratele mai mare al lui Tommy, a fost campion la arte martiale mixte in trecut si s-a retras din concursurile de gen atunci cand s-a casatorit si a devenit tatal a doi copii, angajandu-se ca profesor la o scoala publica, insa salariul extrem de mic nu ii permite sa isi achite ipoteca si sa isi intretina familia, motiv pentru care decide sa revina in ring si sa lupte pentru substantialul premiu in bani. Cei doi frati instrainati inca au resentimente unul fata de celalalt din cauza unor amintiri dureroare si intampina dificultati in a-l ierta pe tatal lor pentru faptul ca a cazut in patima alcoolului si a destramat familia atunci cand ei erau copii, insa competitia dura in care s-au inscris ocazioneaza confruntarea lui Tommy cu Brendan in ring, iar rudele de sange trebuie sa lase deoparte conflictele familiale si sa faca pace cu trecutul. 

Recenzii

adriann89

08.09.2018

Ma mir cum de sunt primul care isi da cu parerea pentru ca e foarte bun filmul pentru categoria filmelor cu "bataie". Are tot ce-i trebuie si Nick Nolte are o prestatie de exceptie!

2 5

sweeney

08.09.2018

Am asteptat cu nerabdare acest film de aproximativ 6 luni insa a meritat din plin ... Warrior este un film extraordinar,plin de dramatism in care cei doi actori principali Tom Hardy si Joel Edgerton fac roluri exceptionale. Un film care chiar trebuie vazut si care ar trebui luat in considerare pentru oscar mai ales Tom Hardy care chiar ar merita o nominalizare.

7 4

zuzucku

08.09.2018

Daca ,,Never back down'' a fost film tare,imaginati-va ca acest film il intrece de nenumarate ori. E un film despre viata a 2 frati, a caror copilarie a fost distrusa de un tata alcoolic, insa timpul ii aduce din nou impreuna,dar de aceasta data ca rivali.Merita vazut 100%!

3 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top