Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Weird Science (1985)

Comedie, Romantic, Fantasy | 01 August 1985 (United States of America)

O ciudatenie a stiintei (1985)

Weird Science

Comedie, Romantic, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Hughes, Tony Scott

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

1 August 1985

Dată lansare (Romania):

4 August 2021

Doi tocilari, doi liceeni nepopulari, Gary si Wyatt, reusesc sa dea gres in toate incercarile lor de a fi acceptati de fete. In disperarea lor de a fi placuti, ajung sa incerce sa creeze o femeie pe computer. Rezultatul - o femeie superba, o creatura in carne si oase, Lisa. Aceasta are rolul de a-i face pe cei doi baieti sa aiba incredere in ei insisi, punandu-i in situatii in care Gary si Wyatt sa se comporte ca niste barbati. Pe drumul spre acceptarea din partea celorlalti, ei "reusesc" sa se loveasca de niste obstacole si situatii de-a dreptul hilare.

Recenzii

TygerAssassin

08.09.2018

Este un film cu si despre adolescenti,in maniera anilor '80.Merita sa il vizionati macar din curiozitatea de a vedea un Robert Downey Jr foarte tinerel (care este trecut simplu ca Robert Downey in distributia filmului) si pe frumoasa Kelly LeBrok.Petrecerea de la mijlocul filmului mi-a adus aminte de clipul lui Cindy Lauper "Hey Now (Girls Just Wanna Have Fun)".L-am cotat cu nota opt pentru ca nu e o capodopera a cinematografiei,dar nici 6.4 (nota de pe site) nu o merita.

2 1

Allexandra

08.09.2018

Un film dragutel cu adolescenti.Chiar in stilul acelor ani.Si vorba lui "TygerAssassin" merita vazut macar ca sa`l vedeti pe Robert Downey Jr.tanar.printre primele lui roluri.

1 0

StefiBlue

08.09.2018

Am si uitat de acest film, nu este unul care iti va ramane intiparit in minte, noroc ca am dat acuma peste el dar este un film usurel, frumusel, care te va destinde, te face sa razi si te binedispune.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top