Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

What Just Happened (2008)

Comedie, Dramă | 17 October 2008 (United States of America)

Panica la Hollywood (2008)

What Just Happened

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Barry Levinson

Scenariști:

Art Linson

Producător:

Tribeca Productions, 2929 Productions, The Linson Company, Magnolia Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Octombrie 2008

Dată lansare (Romania):

18 Iulie 2008

<p align="justify">    Pelicula de fata, bazata pe cel de-al doilea volum de memorii al producatorului american Art Linson intitulat "What just happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line", este o satira despre Cetatea Filmului si despre oamenii bizari care salasuiesc in ea. </p><p align="justify">   Personajul principal este Ben, un producator hollywoodian ajuns la apusul unei cariere de succes, a carui viata personala si profesionala sunt pe cale sa se naruie pe parcursul unei singure saptamani de cosmar. Incercand sa supravietuiasca umilintelor de tot felul, fiind nevoit sa colaboreze cu regizori, scenaristi si impresari ciudati, egoisti si lipsiti de orice scrupule si mai ales sa lucreze cu actori din ce in ce mai mofturosi si mai plini de aere de vedete, Ben se straduieste din rasputeri sa faca in asa fel incat ultimul sau film numit "Fiercely" sa vada luminile rampei si sa fie gata de lansare la Festivalul de la Cannes peste numai doua saptamani. Dar problemele nu intarzie sa apara atunci cand Johnny, regizorul respectivului film, ia decizia de a omori cainele personajului principal la finalul unei sedinte de filmare si cand actorul principal dintr-un al doilea film la care lucra se prezinta cu numai o saptamana inainte de startul filmarilor adoptand o atitudine agresiva si purtand o barba imensa la care nu vrea cu nici un chip sa renunte, in ciuda solicitarilor imperative ale studioului. </p><p align="justify">   In mijlocul acestei nebunii pe care cu greu reuseste sa o mai gestioneze, Ben trebuie sa faca fata si suferintelor emotionale cauzate de divortul de cea de-a doua lui sotie - Kelly.</p>

Recenzii

mariobr

08.09.2018

Mie mi-a placut filmul, bineinteles, la o asemenea distributie asteptarile sunt foarte mari. O radiografie interesanta a filmului american, pe care de cele mai multe ori, il vanam, asteptam si vedem cu mare interes. Un film bun, care merita vazut.

1 2

crazy_bloggera

08.09.2018

E un film foarte bun, cu un actor excelent, Robert De Niro.

2 2

cristimarc

08.09.2018

Mult a mai trebuit sa mai astept pana sa apara un scenariu mai de doamne-ajuta si un rol cat de cat la nivelul lui De Niro. Acuma, nici filmul asta nu rupe gura targului, dar De Niro reuseste niste tuseuri atat de fine incat nu ai cum sa nu te miri din nou de clasa maestrului.Bruce Willis e ...si nu e de ras...in cel mai bun rol al lui din ultimul deceniu.

5 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top