Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

When a Man Loves a Woman (1994)

Dramă, Romantic | 29 April 1994 (United States of America)

Cand un barbat iubeste o femeie (1994)

When a Man Loves a Woman

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Luis Mandoki

Producător:

Touchstone Pictures

Dată lansare (SUA):

29 Aprilie 1994

Dată lansare (Romania):

28 Noiembrie 2021

Un pilot de avioane si sotia sa par a duce o viata normala alaturi de cele doua fiice. Totul pana cand problemele de alcoolism ale lui Alice incep sa apara. Ea bea din ce in ce mai mult, ranindu-si fiica. In cele din urma Alice merge la o clinica de dezintoxicare, unde cunoaste mai multi oameni cu aceleasi probleme. Cu timpul, relatia dintre ea si sotul ei se raceste si cei doi se indeparteaza. Michael se muta din oras pentru a-si pastra serviciul, pe cand Alice incearca sa-si refaca viata, insa regreta ca nu il are alaturi pe sotul ei sa-i poarte de grija.

Recenzii

snappy

08.09.2018

filmul acesta l-am vazut acum mult timp. mi-a placut la nebunie, in special pentru lectia valoroasa pe care o ofera... dragostea te face sa treci peste orice - ierti orice si faci orice pentru iubire...

4 0

ioanlaslo

08.09.2018

O lectie despre cum se face un film sensibil.Ce-i drept ,Mandoki are la dispozitie doi actori facuti parca pentru genul acesta de file.Pana la urma,exact asta se intampla "cand un barbat iubeste o femeie".

2 1

Anirolf

08.09.2018

Uf,ce barbat e Andy Garcia... cateva lacrimi pe ici pe colo, gandul la ce frumos e sa iubesti si sa fii la randul tau iubit, si o relaxare departe de viata ta!

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top