Moonlight Trailer
Trailer #1 01:58

Where the Wild Things Are (2009)

Familie, Fantasy, SF | 16 October 2009 (United States of America)

Taramul monstrilor (2009)

Where the Wild Things Are

Familie, Fantasy, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Spike Jonze, Géza von Cziffra, Géza von Cziffra

Producător:

Legendary Entertainment, Village Roadshow Pictures, Playtone, Wild Things Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

16 Octombrie 2009

Dată lansare (Romania):

27 Noiembrie 2009

<p align="justify">"Where the Wild Things Are" spune povestea lui Max, un pusti care nu cunoaste termenul de disciplina si isi dispera zilnic parintii. Drept pedeapsa pentru toate prostiile sale, Max este trimis la culcare intr-o seara fara sa manance. In patul sau, imaginatia lui Max prinde aripi si ii permite sa evadeze intr-o padure la granita unei mari. El paseste intr-o lume misterioasa populata cu monstri bizari, pe care-i infricoseaza cu privirile sale fioroase. Nu dureaza mult pana cand el devine rege al padurii si proclamat Regele Lucrurilor Salbatice. Dar libertatea sa are un pret mare, dorul de casa.</p>

Recenzii

cristimilan7

08.09.2018

Ecranizare dupa o carte in imagini a lui Maurice Sendak, filmul lui Spike Jonze spune povestea neastamparatului Max, un pusti care-si innebuneste parintii cu nazbatiile facute. Drept pedeapsa pentru sotiile sale, intr-o seara Max este trimis la culcare fara sa fie lasat sa cineze. In patul sau, Max face sa creasca o misterioasa padure populata cu monstri exotici, pe care-i infricoseaza cu privile sale fioroase. Devenit rege al padurii, Max afla curand ca nu-i deloc de glumit cu dorul de casa.

4 9

Gicam

08.09.2018

Cred ca astept acest film cu mai mult interes decat New Moon.Nu stiu de ce,dar are ceva special ce ma face sa-mi doresc sa intru pur si simplu sa intru in povest si s-o vad mai aproape ,s-o traiesc.Abia astept !

5 8

eedy

08.09.2018

Conform Imdb,filmul are premiera romaneasca pe 27 noiembrie,daca era cineva care n-a stiut...

3 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top