Moonlight Trailer
Trailer #1 00:16

Whiplash (2014)

Dramă | 10 October 2014 (United States of America)

Whiplash (2014)

Whiplash

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Damien Chazelle

Producător:

Bold Films, Blumhouse Productions, Right of Way Films

Dată lansare (SUA):

10 Octombrie 2014

Dată lansare (Romania):

6 Februarie 2015

Filmul spune povestea unui student aflat la începutul unei anevoioase experiențe: transformarea în basistul central al celei mai bune orchestre de jazz din țară. Este pregătit să facă orice pentru asta, însă ciudatul și excentricul său profesor îl înnebunește cu metodele sale extreme de predare. Începe astfel să își piardă încrederea în talentul său și în sine însuși...

Recenzii

AliceC

08.09.2018

Iata un film care merita cu adevarat calificativele de pe poster- astounding, exhilerating, electrifying - si nu numai. Totul este la un nivel inalt- actorie de nota 10 din partea lui J.K. Simmons (rolul i s-a potrivit ca o manusa) si Mles Teller, abordarea temei (maretia, si sacrificiile pentru obtinerea acesteia), dezvoltarea actiunii cu intorsaturi si intensitate superba. Mi-a fost interesant sa urmaresc relatia dintre Andrew si mentorul sau, care era ca o coarda intinsa, gata sa plesneasca.... Filmul e minunat - te inspira, te pune pe ganduri, te face sa privesti altfel anumite aspecte ale vietii.. Plus la aceasta, cei cu ureche muzicala vor putea aprecia si jazzul din coloana sonora. Nota 10 fara indoiala.

7 1

malonegerald

08.09.2018

Excelent film pentru melonani - şi nu numai... Fantastică interpretarea din finalul filmului - a piesei “Caravan" a lui Duke Ellington.

4 2

Nagy

08.09.2018

Un film ce poate fi un deliciu pentru amatorii de muzica jazz.

2 17

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top