Palatul alb (1990)

White Palace

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Luis Mandoki

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

19 Octombrie 1990

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

Max Baron este un director de vanzari de 27 ani care incearca sa-si revina dupa moartea sotiei sale. Intr-o noapte, el o cunoaste intr-un bar pe Nora Baker, o chelnerita de 43 ani cu o fixatie pe Marilyn Monroe. Cei doi se indragostesc treptat unul de altul, dar diferenta de varsta si cea sociala vor complica serios relatia

Recenzii

niky997

08.09.2018

Max un barbat de 27 de ani, vaduv de 2 ani si inca indragostit de amintirea sotiei lui o cunoaste pe Nora Baker, o femeie de 43 de ani. Desi atat statutul social cat si varsta le sunt potrivnice ei se indragostesc iremediabil unul de celalalt.

1 2

bradu

08.09.2018

Un film despre viata si dragoste,nonconformist si fara bariere.Un film in care se neaga statutul social dar si diferenta de varsta.Interesanta viziune dar prea putin abordabila in realitate desi este redat intr-o lumina optimista.In ciuda varstei ,Susan Sarandon este foarte sexy si da credibilitate personajului.In ciuda faptului ca subiectul nu e nou,Luis Mandoki reuseste o exprimare "hot"si filmul este bine primit de public si critica.

0 0

corcodus

08.09.2018

mi-a placut mult filmul, la-m avazut cand eram adolescenta; si totusi oricat de multa empatie mi-ar fi starnit situatia celor doua personaje nu am putut trece de realitate; dragoste intre doua persoane cu statut social diferit e posibila, cu mare greutate poate rezista dar o dragoste intre persoane in care diferenta de varsta e mare nu cred ca poate rezista; e drept ca tot dintr-un film am invatat replica unde e scris ca o dragoste trebuie sa dureze; cine se angajeaza in asemenea tip de relatie trebuie sa ii fie clar ca o face pe o perioada limitata de timp, e un fel ce carpe diem si trebuie sa isi asume apoi suferinta de dupa; oricum e un film frumosl iar cei doi actori snt magnifici, mai ales susan.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top