Moonlight Trailer
Trailer #1 02:12

Whiteout (2009)

Acțiune, Crimă, Mister, Thriller | 09 September 2009 (Canada, France, United States of America)

Cosmarul alb (2009)

Whiteout

Acțiune, Crimă, Mister, Thriller (Canada, France, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dominic Sena

Producător:

Dark Castle Entertainment, StudioCanal, Canadian Film or Video Production Tax Credit Fund (CPTC), Manitoba Film and Video Production Tax Credit, Ontario Media Development Corporation (OMDC), Don Carmody Productions, McMurdo (Canada) Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

9 Septembrie 2009

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2009

Un ofiter de politie trebuie sa captureze un criminal in serie inainte ca noaptea polara, lunga de 6 luni, sa inceapa. Carrie Stetko a fost detasata timp de doi ani la statia de cercetare de la Polul Sud. Ea si-a depus demisia si asteapta sa plece cu ultimul avion, care va decola in trei zile. Un cadavru e gasit cu 72 de ore inainte ca noaptea polara sa inceapa, astfel incepand prima investigatie politeneasca din istoria Cercului Arctic. Ceea ce Carrie nu stie e ca asasinatul e parte dintr-un secret lung de 60 de ani, iar criminalul e dispus sa mai ucida si alti oameni pentru a-si proteja taina. Filmul e o adaptare cinematografica dupa un graphic novel de Greg Rucka.

Recenzii

twilighter

08.09.2018

pare interesant subiectul. vreau sa vad filmul ,mai ales ca este cu una dintre actritele mele preferate, Kate Beckinsale :x este foarte talentata si din orice rol,oricat de mic,poate face ceva maret.

4 5

Mexx

08.09.2018

Un thriller care urmareste actiunea unei Us MArshall la Polul sud. O furtuna, multa zapada si primele crime petrecute in Antarctica. Povestea este destul de previzibila, insa combinat cu tensiune si multa actiune duc la concluzia ca filmul merita vazut...

10 5

tara

08.09.2018

Un thriller ok. Te ia cu frig numai cand te uiti la film dar nu pot sa zic ca este prost. Merge intr-o zi ploioasa in care te plictisesti ingrozitor...:)))

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top