Moonlight Trailer
Trailer #1 02:00

Wild Orchid (1989)

Dramă, Romantic | 22 December 1989 (United States of America)

Orhideea Salbatica (1989)

Wild Orchid

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Zalman King

Producător:

Vision P.D.G.

Dată lansare (SUA):

22 Decembrie 1989

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

<p>Emily, o avocata proaspat angajata, este trimisa in Brazilia ca asistenta a Claudiei sa ajute la finalizarea tratativelor unei proprietati. Acolo il intalnesc pe Wheeler, un milionar care se simte atras de avocata. Acesta are un mod foarte aparte de a privi viata si o socheaza pe naiva si fragila Emily, prin cererile de a lua parte la jocurile lui erotice. Situatia se complica si mai mult cand ea este nevoita sa ramana singura cu Wheeler in Rio, pe timpul carnavalului.</p><p> </p>

Recenzii

dan6969

08.09.2018

Un film care te intoarce catre tine: a face dragoste sau a face sex? Un film de o senzualitate tulburatoare care-ti rascoleste simturile. Nimic vulgar, ordinar, obscen sau indecent. Poate fi folosit chiar si ca material didactic pentru tinerii care cauta sa-si defineasca caracterul si asteptarile. Astept oricum si parerile altora. Poate sunt prea entuziast dar, foarte rar gasesti un film erotic atat de bun. Pentru asta , are 10 de la mine.

6 2

ghebala

08.09.2018

Nimic vulgar si totusi plin de dorinti fierbinti, senzualitate. Rolul lui Emily Reed i s-a potrivit ca o manusa lui Carré Otis, inocenta dar plina de asteptari. Pe cind Mickey Rourke mie personal nu mi-a placut, judecind filmul in ansamblu, el nu sa putut ridica la nivelul tensional al scenelor de erotism cerut de scenariu .

1 2

bebytsa94

08.09.2018

una dintre cele mai bune filme erotice sau mai putin controversate din lume,pe care Zalman King le-a regizat.Un film deosebit care pune in lumina imaginea societatii .Este un film reusit,cu niste actori foarte buni si merita vazut!

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top