Moonlight Trailer
Trailer #1 02:14

Wild Target (2010)

Acțiune, Comedie | 17 June 2010 (France, United Kingdom)

Punct ochit, punct lovit (2010)

Wild Target

Acțiune, Comedie (France, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jonathan Lynn, Joe Nussbaum

Scenariști:

Pierre Salvadori, Lucinda Coxon

Producător:

Regent Capital, Magic Light Pictures, CinemaNX, Isle of Man Film, Entertainment Film Distributors, Matador Pictures, Cinema Four, Honest Engine Films

Dată lansare (SUA):

17 Iunie 2010

Dată lansare (Romania):

1 Octombrie 2010

  Dupa ce reuseste o escrocherie de proportii, deposedandu-l pe mafiotul Ferguson de suma de 900.000 de lire sterline prin vanzarea unui tablou fals ce reprezinta un autoportret al lui Rembrant, excentrica si frumoasa cleptomana Rose devine tinta asasinului de elita Victor Maynard, un barbat taciturn si singuratic, care provine dintr-o familie cu traditie in domeniul crimelor la comanda si care ar face orice pentru a fi pe placul mamei sale Louisa. Desi renumit pentru eficienta cu care isi indeplineste misiunile, Victor Maynard cade prada farmecului lui Rose si, nu numai ca ii cruta acesteia viata, dar se transforma si in protectorul ei si al unui tanar neajutorat pe nume Tony, care a asistat in mod accidental la asasinarea unei garzi de corp a lui Ferguson si acum se afla in pericol. Furios ca Rose l-a inselat in afaceri si a scapat nepedepsita, iar cel mai bun asasin profesionist din lume nu mai este in slujba lui, mafiotul Ferguson il trimite pe sadicul Dixon sa ii anihileze pe cei doi tradatori si sa duca la capat sarcina pe care Victor Maynard a abandonat-o. 

Recenzii

liniuta

08.09.2018

O comedie usoara , draguta , relaxanta , cu actiune suficient de buna pentru a te tine langa tv pana la finalul filmului- nota 7

3 7

johnnyi

08.09.2018

un film slabut. doua, trei faze amuzante si cam atat. totusi emily blunt e o placere. despre bill nighy pot sa spun ca nu prea i se potrivete rolul. a avut prestatii mai bune in underworld si piratii din caraibe.

2 5

cinematrix

08.09.2018

Un film din categoria celor in care nu-ti mai trebuie zahar in cana de ceai. Dulceag, slabut, ceea ce-l mai ridica e fătuca aia defiland tot timpul in dresuuri provocatoare :) Recomandat DOAR amatorilor de gen.

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top