Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

Wishmaster 2: Evil Never Dies (1999)

Fantasy, Horror | 12 March 1999 (United States of America)

Wishmaster 2: Evil Never Dies (1999)

Wishmaster 2: Evil Never Dies

Fantasy, Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jack Sholder

Producător:

Artisan Entertainment, CTV International

Dată lansare (SUA):

12 Martie 1999

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

A doua parte a seriei Wishmaster(Stapanul dorintelor), aceasta pare putin mai bine inchegata ca si prima, poate si deoarece mi-a placut actrita din rolul principal. In aceasta parte Djinn-ul este eliberat in urma unui jaf care are loc la muzeul unde este tinuta statuia lui Ahura Mazda, zeitatea preislamica care reprezinta dualitatea bine-rau(umbra acesteia s-ar spune ca ascunde toate temerile si fricile oamenilor, precum si respectivele creaturi, Djinn-i), in statuie este ascunsa ''piatra de foc'', opalul in care e captiv Djinn-ul. In urma unui schimb de focuri dintre gardieni si hoti piatra este sparta, Morgana( unul din hoti) e responsabila de eliberarea Djinn-ului. Astfel incepe aventura, Djinn-ul trebuie sa adune 1001 suflete iar apoi trebuie sa indeplineasca 3 dorinte celui care l-a eliberat, pentru a putea stapani aceasta lume, iar Morgana ajutata de un prieten preot incearca sa-l opreasca pe acesta pana nu va fi prea tarziu.

Recenzii

alynyutza

08.09.2018

horror...mi-a placut toate partile la filmul acesta ,dar reusite mi se par prima si a patra parte!!se pare ca nimeni nu si-a dat cu parerea,dar eu zic ca merita vazut!!

2 1

OrlandoFarmec

08.09.2018

Mi se pare mai bun decat prima parte.M-a captivat mai mult. Iar ideea seriei mi se pare fascinanta.

0 0

10_nut

08.09.2018

Mai bun ca primul. Foarte interesant cu efecte speciale foarte bune. Unele faze chiar comic cu acel zambet al demonului. IL RECOMAND. NOTA MEA 9

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top