Enigma vrajitoarei (1999)

Witch Hunt

Crimă, Dramă, Film TV (Australia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Scott Hartford-Davis

Scenariști:

Shane Brennan

Producător:

Golden Square Pictures

Dată lansare (SUA):

2 Mai 1999

Dată lansare (Romania):

13 Mai 2021

Filmul Enigma vrăjitoarei, având la bază o poveste reală, prezintă povestea unei tinere fete a cărei întâmplări au adus la lumină adevăruri ce au uimit întreaga comunitate. După moartea mamei ei, Hannah este încredinţată lui David Overton, tatăl său, în ciuda faptului că acesta are o fire violentă. Bunicii s-au împotrivit acordării custodiei tinerei tatălui său, Barbara Thomas făcând orice pentru a împiedica acest lucru. Şi prin orice, mă refer chiar la orice. Aceasta ajunge să apeleze la magie neagră. Hannah trebuia să ajungă şi ea pricepută în domeniul vrăjitoriei, căci bunica ei o iniţiase deja în acest domeniu.

Recenzii

Bursucel

08.09.2018

Acest film este inspirat de o intamplare adevarata petrecuta in statul Victoria, Australia, in 1994. Intr-o zi, Barbara Thomas raporteaza disparitia nepoatei sale, Hannah. La politie, ea declara ca-l banuieste pe ginerele sau, David Overton. Acesta din urma da vina pe bunica, acuzand-o de rapire si vrajitorie. Lupta devine din ce în ce mai crancena, iar bunicii indurerati isi acuza ginerele ca ar fi abuzat de fetita. Cazul lui Hannah devine o cursa contracronometru. Pentru politisti, cele doua variante ale povestii aproape ca nu mai conteaza. Ei trebuie sa se miste repede pentru a putea salva viata micutei. " Vanatoarea de vrajitoare" marcheaza o premiera pentru Jacqueline Bisset, aducandu-i primul rol de bunicuta din cariera. Filmul a fost prezentat in premiera în Australia in mai, 1999.

0 2

Red_Tulip

08.09.2018

Acest film a fost inspirat dintr-o poveste reala. Un caz dramatic si aparte. Mi-a captat atentia si acum am terminat de vazut acest film. Nu este ceva extraordinar, insa daca il nimeri la tv, ramai sa il vezi pana la final.

1 1

CINTIA

08.09.2018

mi-a placut acest film...a fost interesant...

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top