Moonlight Trailer
Trailer #1 00:31

With Honors (1994)

Comedie, Dramă | 29 April 1994 (United States of America)

Magna Cum Laudae (1994)

With Honors

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alek Keshishian

Producător:

Spring Creek Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

29 Aprilie 1994

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

Citiva studenti sunt pusi in fata unei probleme de care se credeau feriti. Cand Simon (Joe Pesci), un batran fara adapost, isi face aparitia in traiul linistit al lui Monthy (Brendan Fraser) si al colegilor lui, ii obliga sa priveasca viata cu alti ochi. Monthy Kessler (Brendan Fraser), student la Harvard, se afla in pragul absolvirii. Vrand sa copieze foile pretioasei sale lucrari de diploma, el are parte de o surpriza. Gaseste aciuat un vagabond numit Simon (Joe Pesci), in subsolul bibliotecii. Descoperirea are ca urmare evacuarea batranului din cuibul pe care si-l facuse ca sa scape de frigul iernii. Monthy scapa intr-o rigola singura copie a lucrarii sale, care e gasita de Simon. Acesta ii propune acestuia un targ: va primi cate o foaie pentru fiecare ajutor pe care i-l va da. Pe parcursul acestui troc neobisnuit, Monthy si colegii lui, care la un moment dat sunt nevoiti sa-l accepte pe Simon printre ei, descopera ca in viata, cele mai importante lectii nu se invata din carti...

Recenzii

crazy_bloggera

08.09.2018

L-am vazut de vreo cateva ori acum ceva timp in urma. un film foart efrumos si chiar emotionant pe alocuri datorita personajului, interpretat excelent de Joe Pesci.

1 0

Iulian_Vasile_Bica

08.09.2018

Joe Pesci joaca magistral ! Acest film arata ca degeaba ai studiat la Harvard,daca nu ai invatat nimic si nu esti OM ! Fimul mai arata ca NU avem dreptul a judeca un trecut dureros al cuiva ! Si ca toate experientele mai ales cele dureroase,sunt LECTII ! Mi as dori sa am acest film ! Ptr ca tot timpul invat ceva,este un film de revazut !

1 0

ionrin

08.09.2018

Un film excelentş Joe Pesci are un rol memorabil in acest film...

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top