Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Woman on Top (2000)

Comedie, Dramă, Romantic | 22 September 2000 (United States of America)

Femeia mereu deasupra (2000)

Woman on Top

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Fina Torres

Scenariști:

Vera Blasi

Producător:

Fox Searchlight Pictures

Dată lansare (SUA):

22 Septembrie 2000

Dată lansare (Romania):

7 Mai 2021

Isabella este un bucatar extraordinar, un om deosebit, care tocmai traieste povestea de dragoste a vietii sale alaturi de Toninho. Are insa si un mare defect: ii place sa conduca, sa fie mereu "deasupra". In ziua in care descopera ca sotul ei o insala, este distrusa si pleaca in San Francisco. Acolo se intalneste cu prietenul ei din copilarie, Monica(devenit intre timp travestit),care o ajuta nu numai sa-si puna in valoare pasiunea si talentul culinar, ci si sa descopere reteta perfecta pentru a ramane intotdeauna deasupra...Ajunge sa aiba propriul sau show de televiziune, dar atunci cand credea ca viata ei si-a intrat pe fagasul normal, Toninho ii reapare in viata. Isabella are acum tot ce-si poate dori cu exceptia unui singur lucru, care o face foarte nefericita: si-a pierdut pasinea cu care odata facea totul...

Recenzii

nataroman

08.09.2018

La cata publicitate i s-a facut filmului m-a facut sa fiu dezamgita dupa ce l-am vizionat. Nu a fost asa de bun cum m-am asteptat!!!

7 3

memodanuta

08.09.2018

astept totusi sa-l vad in intregime pentru a-mi forma o parere despre el.vreau sa-l vad

1 7

Cluc

08.09.2018

Un film de dragoste unde femeia vrea sa fie...deasupra. O femeie care iubeste dar barbatul ei vrea sa fie si el ...barbat. Iubirea lui pentru ea este vesnica, ca si a ei pentru el. Muzica filmului este excelenta.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top