Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

World Trade Center (2006)

Dramă, Istoric, Thriller | 09 August 2006 (United States of America)

World Trade Center: Urmele supravietuitorilor (2006)

World Trade Center

Dramă, Istoric, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Oliver Stone

Scenariști:

Andrea Berloff

Producător:

Paramount, Double Feature Films, Intermedia Films, Kernos Filmproduktionsgesellschaft & Company

Dată lansare (SUA):

9 August 2006

Dată lansare (Romania):

13 Octombrie 2006

In urma atentatelor teroriste de la 11 septembrie lumea s-a schimbat. In New York au fost mii de victime, printre ele numarandu-se si fortele de interventie deplasate la fata locului. Filmul ne prezinta povestea lui Will Jimeno si John McLoughlin, doi ofiteri de politie care s-au grabit spre World Trade Center in ziua fatidica pentru a salva oamenii dinauntru. Tragedia devine si mai mare cand cei doi sunt blocati inauntru dupa ce turnurile se prabusesc. O cursa contra cronomentru se declanseaza pentru a-i elibera inainte ca aerul sa li se termine.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Neaşteptat de linear, patriotic, lacrimogen şi lipsit de controverse pentru stilul lui Stone. L-am văzut greu, în două seri. Mi s-a părut plictisitor.

4 8

Gynzz

08.09.2018

Este o incercare de a reconstrui momentele de la tragicul "11 sept" .Mie mi-a placut , joaca unul dintre actorii mei favoriti , Nicolas Cage . Merita vazut ;)

2 2

Doina1952

08.09.2018

Subiectul este atat de cumplit, realitatea de azi in care traim, inconjurati de terorism, de influentari psihologice, de sindroame, de controverse politice si stari de alerta te obliga sa-l vezi dar sa si incerci sa uiti anii acestia. Realizarea mediocra, actori incearca mult sa faca fata dar ii opreste din creatia lor actoriceasca insusi subiectul, care este atat de interesant si controversat totodata, atat de dur si nefiresc pentru intreaga omenire, incat nu-i vezi deloc, ramanand blocat pe "oroarea" zilei in care traim si te rogi la Dumnezeu (credincios sau nu...): DOAMNE FERESTE!

6 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top