Moonlight Trailer
Trailer #1 02:05

Wuthering Heights (2011)

Dramă, Romantic | 05 September 2011 (United Kingdom)

La răscruce de vânturi (2011)

Wuthering Heights

Dramă, Romantic (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrea Arnold

Producător:

Oscilloscope Laboratories, Ecosse Films, Film4 Productions

Dată lansare (SUA):

5 Septembrie 2011

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

<p>Filmul este o noua ecranizare a romanului "La rascruce de vanturi" al autoarei Emily Bronte, actiunea se petrece in Marea Britanie a sfarsitului secolului XVIII, frapeaza prin imbinarea stilului gotic, care fascineaza dar si ingrozeste, cu cele doua povesti de dragoste care fac subiectul acestui roman.<br /><br />Actiunea filmului subliniaza forta distructiva a dragostei, generata de conflictul dintre cele doua personaje principale: Catherine si Heathcliff, care desi impart o dragoste puternica, sfarsesc prin a se distruge reciproc.<br /><br /></p>

Recenzii

Addams.family

08.09.2018

Oh! Abia astept. Pur si simplu ador cartea, chiar daca a fost cam greoaie si a trebuit sa recitesc unele pasaje pentru a citii. Abia astept sa vad o varianta mai noua a filmului, dar pana apre tot s-o citesc si recitesc.

2 0

Bci2

08.09.2018

Va fi greu ca noua versiune sa le depaseasca pe cele recente anterioare care au fost cu actori de mare talent si experiente de interpretare ale rolurilor dramatice, dar desigur sa vedem mai intii cum va reusi noua versiune... sperind sa nu fim in vreun fel dezamagiti prin comparatie cu versiunea excelenta pe care am vazut-o deja cu atita delectare si pasiune.

1 6

Kittynna

08.09.2018

este una dintrecartile mele preferate iar daca Ed Westwick o sa aiba rolul lui Heathcliff cu siguranta ca o sa fie un succes!!!

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top