Moonlight Trailer
Trailer #1 00:53

Wuthering Heights (1970)

Dramă, Romantic | 09 June 1970 (United Kingdom)

La rascruce de vanturi (1970)

Wuthering Heights

Dramă, Romantic (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Fuest

Producător:

American International Pictures (AIP)

Dată lansare (SUA):

9 Iunie 1970

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

 Ecranizarea romanului Wuthering Heights, de Emily Bronte, a carui actiune este plasata in secolul al XIX-lea prezinta istoria a doua familii: Earnshaw, care locuia la Wuthering Heights(la rascruce de drumuri) si Linton la Thrushcross Grange, ce simbolizau doua stiluri diferite de viata. Viata celor doua familii se va schimba radical o data cu adoptarea lui Heathcliff de catre domnul Earnshaw,aducandu-l sa traiasca alaturi de fiul sau Hindley si de fiica sa Catherine, de care Heathcliff se indragosteste. Dar dragostea lor devine una distructiva, Catherine se va casatori in cele din urma cu Edgar Linton dand nastere unei fete, iar pentru a se razbuna Heathcliff o va lua de sotie pe sora lui Edgar, Isabella cu care va avea un fiu. Viata personajelor e asemenea unei furtuni, in care se imbina cele mai josnice fapte cu cele mai nobile sentimente, e un pelerinaj al pasiunilor ce te consuma apoi te arunca lumea rece a realitatii cotidiene. Iubirea neimplinita dintre Heathcliff si Catherine, da nastere unei noi povesti de dragoste ce va uni mereu Wuthering Heights si Thrushcross, unei noi mosteniri.

Recenzii

norocel

08.09.2018

un film de dragoste ce merita vazut . scenariul fascinant, o poveste cutremuratoare.

0 0

JuliaAgripina

08.09.2018

Cea mai buna ecranizare a romanului, dupa parerea mea. Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste... Cred ca daca ar fi dupa mine si dupa toate filmele pe care le-am vazut la viata mea.... e chiar cea mai frumoasa poveste de dragoste dintr-un film.

2 2

altisaloti

08.09.2018

personaje excelent interpretate ,o ecranizare fidela romanului,cred ca ramane cea mai buna versiune din cate s-au turnat.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top