Moonlight Trailer
Trailer #1 01:55

Yes (2005)

Dramă, Romantic | 05 August 2005 (United Kingdom, United States of America)

Yes (2005)

Yes

Dramă, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sally Potter

Scenariști:

Sally Potter

Producător:

UK Film Council, Adventure Pictures, Studio Fierberg, GreeneStreet Films

Dată lansare (SUA):

5 August 2005

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2021

Filmul este povestea unei iubirii pasionale dintre o femeie americana si un barbat din estul mijlociu care se confrunta cu unele dintre cele mai mari conflicte ale generatiei actuale - religioase, politice si sexuale. Anthony este sotul politician inselat care la randul sau insala, a carui menajera filozofica este martora la toate mizeriile si inimile frante ce sunt lasate in urma de cele doua cupluri, intr-o calatorie ce ii conduce din Londra pana in Belfast, si din Beirut pana in Havana.

Recenzii

loreena76

08.09.2018

Cred ca daca nu ar fi incercat sa fie originali prin scenariul in versuri cu picior iambic, as fi putut intelege ceva din filmul asta. Subiectul m-a incitat initial, dar apoi ma rugam ca personajele sa nu inceapa sa vorbeasca, atat de mult m-a obosit aceasta constructie. Filmul m-a pierdut definitiv pe la jumatate, desi, culmea, chiar imi place poezia. Daca au intentionat sa faca un film-poem, nu trebuia neaparat sa se si exprime asa, mai ales ca stilul riguros al acestui tip de vers nu prea se potriveste cu subiectul prea melodramatic. Recomandarea mea? Evitati!

5 2

GreenLand

08.09.2018

Excelent,Loreena 76! Imi place felul cum ai scris,felul cum ai asezat cuvintele,exact la locul lor. Minunata exprimare! Tine-o tot asa!

3 4

alex_il_fenomeno

08.09.2018

a fost un film placut , dar destul de ciudat . sunt unele situatii care te iau prin surprindere , iar altele destul de monotone ! nu pot spune ca filmul impresioneaza , dar nici dezamageste ! nota 7/10 !

0 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top