Yeti: The Giant of the 20th Century (1977)

Yeti - Il gigante del 20° secolo

Fantasy, Aventuri (Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gianfranco Parolini

Producător:

Stefano Film

Dată lansare (SUA):

23 Decembrie 1977

Dată lansare (Romania):

22 Octombrie 2020

Recenzii

miriamysa

08.09.2018

Asa am spune acum , rula in cinematgrafe cand eram eu copil si atunci mama , ce ne mai placea. Este vorba depre un yeti gigant aflat in hibernare undeva in Antartica si readus la viata de niste cecetatori americani, numai ca el nu era asa prietenos cum se asteptau ei...si nici reclamele nu-i placeau...Doamne , la ce filme ne uitam pe vremea lui ceasca...bine ca s-a dus

1 1

grig33

08.09.2018

L-am vazut cand eram mic, imi aduc aminte si l-am revazut dupa aproape dupa 25ani... Va dati seama ce filme erau atunci.

0 1

AsterX

08.09.2018

merita vazut il cumpar si-l traduc.nu intru aici ca sa ma laud cu ce am sau n-am...doar sa intelegeti ca un film nu-l gasesti "mocca" pe net...trebuie sa-l cumperi! daca-l gasiti e pt ca cineva nu asa chitros ca voi intelege sa-l cumpere si-si risca pielea piratandu-l ca sa-l gasiti voi "mocca". nu creste nimic pe net din senin! ce nu pricepeti?eu doar va las sa luati subul "mocca". filmul n-aveti decat sa-l cumparati ca si mine! deja l-am comandat!nu are sub dar ma voi chinui cu castile. are audio it si eng.meniu si butoane.nu evhsrip ci dvd.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top