Moonlight Trailer
Trailer #1 01:52

Youth Without Youth (2007)

Fantasy, Dramă, Mister | 26 October 2007 (France, Germany, Italy, Romania, United States of America)

Tinerete fara tinerete (2007)

Youth Without Youth

Fantasy, Dramă, Mister (France, Germany, Italy, Romania, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Francis Ford Coppola, Sergio M. Castilla

Producător:

American Zoetrope

Dată lansare (SUA):

26 Octombrie 2007

Dată lansare (Romania):

17 Septembrie 2021

<p>Fidel nuvelei cu acelasi nume scrise de Mircea Eliade, filmul lui Coppola urmareste povestea lui Dominic Matei, profesor ratat de limbi orientale, care este lovit de fulger si supravietuieste. Mai mult decat atat, in mod miraculos, se vindeca extrem de rapid, intinereste si dobandeste abilitati intelectuale extraordinare: stapaneste limbi straine la perfectie, inclusiv chineza sau sanscrita, cunoaste subit informatii inaccesibile oamenilor de rand.</p><p>Este urmarit de nazisti pentru a fi studiat, intrucat in acea perioada se derula un program de studiu care viza perfectionarea speciei umane prin socuri electrice puternice. Dominic reuseste sa scape, dar viata lui ia o intorsatura nesperata cand o intalneste pe Veronica, o tanara de 25 de ani, lovita si ea de fulger in conditii similare lui. Alaturi de ea, Dominic s-ar putea implini atat in plan erotic, cat si profesional. Filmul se bazeaza pe cele doua fatete ale lumii, realul si irealul, care se intrepatrund sau chiar se confunda, in mijloc aflandu-se cunoasterea, memoria ancestrala, care insa nu pot fi revelate fiintei profane, totul in spiritul stilului lui Eliade.</p>

Recenzii

add

08.09.2018

a trebuit sa ma uit 5 zile la rand ca am adormit la el. desi ideea e ok, e plictisitor cu spume, a trebuit sa ma uit in mijlocul zilei la el ca sa il pot vedea pana la capat.

7 13

Bogdamn

08.09.2018

Eu cred ca eram prea obosit cand am adormit la filmul asta:D. Parea destul de interesant la inceput dar a 2-a zi cand am reluat filmul parca nu mai avea acelasi farmec. Asa ca va sfatuiesc sa fiti in forma daca vreti sa urmariti acest film.

6 7

paska

08.09.2018

L-as recomanda fanilor prozei fantastice a lui Eliade. Mie mi-a placut, nu stiu cum ati adormit voi la el.

11 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top