Moonlight Trailer
Trailer #1 03:01

One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)

Dramă | 18 November 1975 (United States of America)

Zbor deasupra unui cuib de cuci (1975)

One Flew Over the Cuckoo's Nest

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Miloš Forman, Stephen Gaghan

Producător:

United Artists, Fantasy Films, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

18 Noiembrie 1975

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Patrick McMurphy (Jack Nicholson) se indragosteste de o fata de 15 ani si ajunge in inchisoare pentru corupere de minori. Ajuns aici, McMurphy se preface ca ar fi nebun si reuseste sa fie trimis intr-un azil. Dar constata ca nici in acest loc viata nu este deloc usoara. Asistenta - sefa, Mildred Ratched (Louise Fletcher) se dovedeste a fi mult mai periculoasa decat bolnavii pe care ii persecuta. In dorinta de a incalzi putin atmosfera apasatoare din ospiciu, McMurphy ii corupe pe colegii lui la jocuri de carti si de basket, reusind astfel sa ii mai scoata din starea lor generala de letargie. Dar iarasi apar complicatiile. McMurphy da o petrecere, care se sfarseste din pacate tragic: unul dintre internati se sinucide si necazurile incep sa se tina lant.

Recenzii

103 Ordonare după: | |

taticu

08.09.2018

Touching and moving, a great cinematic experience. I recommend this amazing piece of great cinema to anyone who has at least a slight interest in the drama genre, or any fan of any of the actors, as they are all in their absolute prime in this film. 10/10

4 10

Yorks

08.09.2018

Another movie about crazy people :) Can't help it, I love these movies. And when the actors are this good, you can't resist it. Jack Nicholson is my favorite actor.

4 9

Patronu

08.09.2018

Coming soon.

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top