Moonlight Trailer
Trailer #1 01:42

Zeus & Roxanne (1997)

Acțiune, Aventuri, Comedie, Familie, Romantic | 24 January 1997 (United States of America, Bahamas)

Zeus & Roxanne (1997)

Zeus & Roxanne

Acțiune, Aventuri, Comedie, Familie, Romantic (United States of America, Bahamas)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George T. Miller

Scenariști:

Tom Benedek

Producător:

Rysher Entertainment

Dată lansare (SUA):

24 Ianuarie 1997

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Recenzii

Ingerasul.Iubirii

08.09.2018

Va recomand acest film facut atat de simplu si de frumos. Acest film ne face sa vedem cat de simplu e sa traim in armonie si in iubire (ne-o arata cei 2 Zeus-un caine and Roxanne-un delfin).

0 0

amylara

08.09.2018

cum pot vedea acest film? nu pot sa-mi dau cu parerea despre un film pe care nu l-am vazut si nu stiu cum sa procedez..Please help me.

0 1

mihaelatb

08.09.2018

Pentru ca in anii 90 a fost miscarea „ catelul, balena,delfinul si alte animale de pe langa casa omului” regizorul George Miller , s-a gandit sa fie in trend si a realizat filmul Zeus and Roxanne. Vazusem filmul mai demult, stiam de prietenia dintre catel si delfin, dar nu imi mai aduceam aminte de actori. Revazand filmul, am inteles de ce. Mahoney care il concureaza spre finalul filmului pe Man from Atlantis, caci face scufundari la mare adancime fara tub de oxigen, si „vecina ” cu nume de tigari cartonate, care parea mai batrana decat EL( nu cu 4 ani cat este Kathleen Quinlan fata de Steve Guttenberg), nu au nici in clin nici in maneca cu talentul. Iar cei trei copii, sunt unii dintre cei mai lipsiti de farmec copii vazuti in filmele anglosaxone. De departe cel mai bun a fost catelul, urmat indeaproape de delfin.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top