Ordonare după: | | |

Let's Make Money (2008)

Documentar | 30 Octombrie 2008 ( Austria , Germany , United States of America , Singapore )

Dupa WE FEED THE WORLD facut in anul 2005, un documentar eveniment care facea o analiza pertinenta asupra alimentatiei noastre, iata ca in acest an, realizatorul Erwin Wagenhofer revine cu un nou documentar: LET'S MAKE MONEY. De aceasta data, Wagenhofer analizeaza circuitul banilor nostri. El arata cum foloseste Fondul Monetar International depunerile bancare ale clientilor bancii fara ca noi sa fim instiintati despre sistemul financiar global si implicit de drumul acestor bani. Documentarul a fost realizat prin diverse marturii, evident anonime, ale actorilor acestor inginerii financiare, atingand totodata subiectul paradisurilor fiscale, ale santajelor economice, ale investitiilor fictive.Acest film impresionant ne arata efectele exceselor acestui sistem liberal de control a banilor precum si consecintele necontrolabile asupra omului de rand, asupra sistemului demografic dar si asupra mediului. Este un documentar care ne furnizeaza practic una din cauzele majore care au condus la actuala criza mondiala.

錦衣衛 (2010)

Dramă , Acțiune , Thriller | 4 Februarie 2010 ( Hong Kong , China , Singapore )

La inceputul dinastiei Ming, pentru a intari dinastia, imparatul a infiintat o retea de protectie. Orfani de pe strada erau antrenati intr-un regim foarte strict. Prin lege, aceste garzi secrete ocoleau procedurile judiciare obisnuite. In afara instantelor, acestea aveau propriul lor cod de legi, ele fiind numite JINYIWEI, Garzile de brocart! Comandantul lor si cel mai bun luptator a primit numele QINGLONG si i s-a oferit o cutie cu 14 lame din otel diferit. Opt dintre aceste lame au fost marcate: Cer, Pamant, Rang, Lege, Intelepciune, Incredere, Bunavointa, Curaj... Acestea au fost folosite pentru interogatorii. Celelalte sase au fost folosite pentru executii. Prima pentru a ucide pe cei care nu se supun curtii si imparatului. A doua pentru a ucide pe cei care se amesteca in administratia imperiala. A treia pentru cei care nu se supun legilor. A patra ucide pe tradatori. A cincea pentru a ucide pe gardienii care isi omoara fratii Jinyiwei. Ultima dintre lame, o sabie de aur: pentru a-ti indeplini misiunea sau, in caz de esec, sa-ti iei viata. Acesti orfani...sub conducerea inteleapta a imparatului, apara dinastia si tara. Dar sub o conducere proasta, pot deveni o teroare pentru oameni. JINYIWEI sunt adesea implicati in chestiuni politice si militare, la nivel inalt iar cand misiunile lor esueaza, adesea isi pierd viata.

Cloud Atlas (2012)

Dramă , SF | 26 Octombrie 2012 ( Germany , Hong Kong , Singapore , United States of America )

Povestea urmărește evoluția unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaș într-un erou, modelându-se prin acțiune, mister, dramă și romantism. O singură faptă bună reverberează pentru a provoca o revoluție la sute de ani distanță în viitor.

Dante's Inferno: An Animated Epic (2010)

Acțiune , Aventuri , Animaţie , Horror | 9 Februarie 2010 ( United States of America , Japan , Singapore , South Korea )

Infernul lui Dante este un film real şi veridic de animaţie epica, ce urmareste jurnalul lui Dante Alighieri din călătoria primei parti a vieţii de apoi, Infernul. Este compus din 4 acte de film prezentat pas cu pas, a coborârii in ordine cronologică spre centrul iadului, pentru a ieşi din purgatoriu. Animatia Infernul lui Dante este recitata în limba italiană veche, folosind cuvintele proprii ale lui Dante, precum şi narat în limba engleză şi spaniolă pentru o mai bună înţelegere în aceste limbi non-originale. Dante este ghidat de către eroul său Virgil prin fiecare ciclu de Iad şi a subdiviziunilor acestora până când ajung la centrul Pământului şi ajung în emisfera cealalta în Purgatoriu. Dispune de peste 50 de ilustraţii originale de culoare din viitoarea carte de benzi desenate Infernul lui Dante şi seria de revista, puse împreună într-o serie de clipuri animate care va încânta publicul tanar şi matur

Top