Noul CinemaRX BETA

Categoria Stiri de Admin în 8 January 2020, 17:49

Hello Comunitate CinemaRX,

Bun venit pe noul site, in versiune BETA. Stim, au trecut 100 de ani… well, aproape… de cand ati mai vazut un update pe acest site. Ne-a durut si pe noi la fel de tare ca pe voi. Insa asteptarea a luat sfarsit! Dupa multe incercari de a schimba vechiul site, am decis sa il rescriem complet, iar acest lucru a durat mai mult decat ne-am asteptat. Cam cu un an si ceva mai mult.

Stim ca site-ul nou nu e perfect si ca exista multe de rezolvat la el, insa am decis sa il lansam asa cum este in acesta varianta. Lucram intens sa il imbunatatim, pentru ca exista multe lucruri care nu functioneaza sau care functioneaza altfel decat ar trebui, dar tineti aproape ca o sa fie din ce in ce mai bine.

Ce e nou?

In primul rand tehnologia din spate, dar poate asta e mai putin important. Ce e insa cu adevarat important este ca accentul va fi pus de acum inainte pe comunitate si pe activitatea voastra pe site. Dupa cum vedeti pe prima pagina, toate actiunile pe care le faceti voi se traduc in continut pe homepage. Daca puneti o recenzie buna, de exemplu, aceasta va apare pe prima pagina.

Aceasta este viziunea pentru noul CinemaRX: accent pe comunitate, adica un site realizat de iubitorii de filme!

Feedback-ul vostru este binevenit!