Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death (1989)

747istidor

Un film atat de prost.De fapt a fost unul dintre cele mai bune filme proaste vazute vreodata. Cateva momente de bucurie pentru cinrfilii de sex masculin, in rest nimic special.

Citește în continuare

The Sea Wolves (1980)

747istidor

Un film amuzant si plin de actiune,unul dintre cele mai bune filme despre cel de al doilea razboi mondial.

Citește în continuare

Anonyma - Eine Frau in Berlin (2008)

747istidor

In primavara anului 1945 cea mai mare parte a orasului Berlin a fost transformata in ruine de bombardamente. Majoritatea supravietuitorilor asteapta cu teama venirea trupelor rusesti. Armata rosie soseste, filmul portretizand in continuare violurile si atacurile impotriva femeilor germane.

Citește în continuare

The Ugly Truth (2009)

747istidor

Butler si Heigl s-au potrivit perfect intr-o comedie romantica plina de haz. Faza cu lenjeria vibratoare a fost bestiala.

Citește în continuare

Hannibal Brooks (-1)

747istidor

Prizonierul de razboi britanic Stephen Brooks este pus sa aiba grija de un elefant asiatic intr-o gradina zoologica din Munchen. Dupa un bombardament nimicitor, se decide relocarea elefantului. Filmul urmareste in continuare peripetiile lui Brooks si a elefantului Lucy in incercarea de a scapa din Germania nazista in Elvetia. O comedie simpatica.

Citește în continuare

The A-Team (2010)

747istidor

Efectele speciale si actiunea filmului sunt excelente. Nici o secunda de plictiseala. O mentiune pentru rolul facut de Sharlto Copley. Distractiv pana la extrem. Nu se poate rata asa ceva.

Citește în continuare
Top