The Great Dictator (-1)

ADINA_LEE

" Dictatorul " este un film foarte diferit fata de toate celelalte filme ale lui Charles Chaplin deoarece pentru prima data Chaplin intruchipeaza un dictator crud . Acest film este o ironie adresata dictatorului german , Adolf Hitler , poate cea mai malefica personalitate din istorie . Acest film merita cu prisosinta sa castige Oscarul pentru cel mai bun film si pentru cel mai bun actor in rol principal.

Citește în continuare

Blue Jasmine (2013)

ADINA_LEE

Woody Allen regizeaza un film diferit fata de stilul sau caracteristic,dar reuseste in mare sa copieze piesa " Un tramvai numit dorinta" de Tenesse Williams. Cu toate acestea Cate Blanchett joaca ireprosabil rolul lui Jasmine , o femeie aristocrata care sufera dupa moartea sotului sau si mai ales dupa banii acestuia.Toate premiile primite de Blanchett au fost meritate.

Citește în continuare

The Aviator (2004)

ADINA_LEE

Un film special , distributie exceptionala un film ultrapremiat , un regizor de exceptie , pacat ca nu a luat mai multe Oscaruri dar s-a lansat in acelasi an cu '' Million Dollar Baby'' a lui Clint Eastwood . O interpretare solicitanta si extraordinara a lui Leonardo DiCaprio.

Citește în continuare

Kingdom of Heaven (2005)

ADINA_LEE

Nu am inteles mai nimic din acest film de Ridley Scott. Dupa parerea mea avea mare potential de film bun, dar nu intelegi mai nimic. Stiu ce o sa creada cei mai multi ca sunt doar o adolescenta de 15 ani care nu stie nimic despre cinematografie. Dar nu am inteles de ce se luptau, de ce s-au dus la Ierusalim si asa mai departe.

Citește în continuare
Top