Midnight in Paris (2011)

Adeli

Te face sa meditezi asupra vietii si in general imi place ideea, si toate aspectele vietii tratate in acest film presupun ca merita de vizionat, am ramas incintata)

Citește în continuare

LOL (2012)

Adeli

am vazut ambele variante si franceza, si americana ce pot spune, americanii au adaptat filmul la publicul lor, scotind unele momente si adaugind umorul pur-american in acest film mia placut joaca intre Miley si Demi Moore..par mai convingatoare relatiile de mama si fiica decit la Sophie si Christa aparte joaca lui Shopie Marceau mia placut cel mai mult din filmul francez. Miley are o experienta destul de mare, desi nu cam am mai vizionat filme cu ea, in acest film pot remarca meritele ei Nu cred ca vreun film este mai bun sau mai rau..nu difera atit de mult, mesajul si idee sunt aceleasi. Merita vizionat!

Citește în continuare

Life-Size (2000)

Adeli

imi place Tyra Banks ca personalitate, o stiu din sfera modei mai mult si mia fost interesant sa remarc capacitatile ei de actrita sa o vezi pe Lindsay cind era mica intradevar e placut o comedie destul de nice

Citește în continuare

Misery (1990)

Adeli

acest film ma convins sa il privesc un prieten, nu sunt amatoare de thrillere si n-am fost deloc surprinsa de reacia mea la unele momente de suspans sau actiuni, daca cineva m-ar filma, ar fi un bun moment dintr-o comedie. Dar revenim la film. Ca si restul, am fost multumita de interpretarea rolului de catre Kathy Bates a unei psihofane Annie Wilkes, desi pe parcursul filmului facundu-mi griji de Paul Sheldon, c-am o detestam, asta inca o data dovedeste ca ea si-a interpretat bine rolul. Pina acum nu-mi ese din cap bataia ei lu Paul..brrr. Iata a doua parte a monedei popularitatii. Fani ce sunt gata la tot. N-am spus cum prietenul meu ma convins sa privesc filmul.sub pretextul ca o sa aflu cum se poate de schimbat finalul cartii. Bun sfat =D. totusi merita vazut, cel putin pentru a destainui unele intorsaturi ale vietii

Citește în continuare

LOL (Laughing Out Loud) (2008)

Adeli

genial))nu am alte cuvinte. o comedie superba despre si pentru adolescenti. Ridica dispozitia la maxim, mai ales cind o vizionezi impreuna cu prietenii. Am vizionat-o in original si mea placut mult. Desi nu se povesteste despre cele mai bune capitati ale tineretului modern, dar nu trebuie sa negam, este totusi adevarat. Reactia la persoanele mai mature nu o stiu, dar adolescentelor le recomand!!

Citește în continuare

恋空 (2007)

Adeli

Un film foarte frumOs. Desi nu prea imi plac dramele..aceasta mea placut foarte mult..am plins chear la sfirsit. Asa iubire cred ca este rara...si foarte puternica.

Citește în continuare
Top