Orphan (2009)

AdriAnAnAirdA

Tocmai am vazut filmul! Am crezut ca nu mai imi recapat rasuflarea. Efectiv deabia mai respiram; filmul te tine intr-un suspans foarte mare. La un moment dat chiar vroiam sa se termine ca sa pot sta linistita. Personal nu prefer filmele horror dar acesta m-a captivat. Cine stie?! Poate e un inceput pentru mine de a deveni si fan filme horror. Indemn la vizionarea filmului.

Citește în continuare

Ratatouille (2007)

AdriAnAnAirdA

Parca a trecut o clipita de cand a inceput filmul si pana la final. Mi-a captat atentia imediat. L-am urmarit cu placere si m-a binedispus, m-a facut sa uit de gandurile cotidiene (ca sa nu le spun griji). Inradevar era frumos daca ar fi fost desenat

Citește în continuare

Lost in Translation (2003)

AdriAnAnAirdA

Bill Murray este cu siguranta un actor exceptional! Iar "Lost in Translation" este un film care te pune pe ganduri si iti ridica semne de intrebare. Ne cunoastem propria persoana? Ne cunoastem limitele? Sper ca fiecare dintre noi sa fie capabili sa-si raspunda mai repede la aceste intrebari si sa nu astepte ca si in cazul personajului "Bob Harris" care dupa ani de casnicie nu-si afla locul

Citește în continuare

P.S. I Love You (2007)

AdriAnAnAirdA

Nu mi s0a parut un film bun..ireal, tras de coada...m-a cam plictisit si cu greu l-am urmarit pana la final. Dezamagitor!

Citește în continuare

Liar Liar (1997)

AdriAnAnAirdA

:-)) O comedie foarte buna! Jim Carrey e un actor de comedie excelent. Dupa ce am vazut filmul parca eram si eu sub vraja de a nu minti :-P Iar Justin Cooper a jucat foarte bine.

Citește în continuare

Coyote Ugly (2000)

AdriAnAnAirdA

Un film bun pe care intentionez sa il vad pentru a 2-a oara. Desi trebuie sa recunosc ca povestea este tipicara si se poate intui ce urmeaza. Dar oricum mi-a facut placere sa il vad. Si mi-a placut si melodia cantata de LeAnn Rimes.

Citește în continuare
Top