The Sugarland Express (1974)

AsterX

E un film de duzina facut pe banda rulanta la Hollywood! Prefer sa revad "Toate panzele sus" decat asta!

Citește în continuare

Digan lo que digan (-1)

AsterX

Atentie: parerile copiate de la alti utilizatori, de pe alte site-uri sau din alte surse vor fi sterse, iar utilizatorul va fi depunctat, avertizat si banat in cazul repetarii! foarte bine aceasta descriere a fost facuta de mine pe un tracker. dobitocul asta a copiat de acolo si a postat aici ca fiind descrierea lui! Asadar ia atitudine admin vis a vis de ce ati afirmat mai sus!?

Citește în continuare

Green Ice (1981)

AsterX

pt toti cei care pun vesnica intrebare idioata: "cum vad filmul"? E simplu: daca il cumperi in bluray il vezi in hd. Daca e in format dvd e acceptabil. Oricare din discuri trebuiesc introduse in dvd player stand alone sau in pc si apasati butonul play! Butonul "mocca" pe care il cautati nu il are din pacate niciun pc sau dvd player! Sorry!

Citește în continuare

Roberto Carlos e o Diamante Cor-de-Rosa (-1)

AsterX

il am dar in format avi! vreau sa-l am dar DVD original. am gasit sa-l cumpar din Brazilia si-o voi face! dar cine cunoaste portugheza braziliana mai ales ca filmul nu are sub in nicio limba?

Citește în continuare

C.H.O.M.P.S. (1979)

AsterX

un film foarte frumos care imi face placere sa-l revad ca atunci in copilarie. foarte haios, adresat tuturor varstelor, tuturor celor care au umor sau vor sa se destinda vizionandu-l!traducerea de pe net e facuta probabil de un amator sau dupa "ureche"...cam tot aia. replici inventate de traducator si f prost sinc. chiar si pt.un avi.fratilor sa ne intelegem: o sub. buna se sinc.lesne cu orice rip daca e facuta dupa dvd si are initial timpii corecti.daca nu iese varza!problema e doar atunci cand filmul sau sub. e pt un film NTSC si se fol.sau se doreste a a se folosi pt.un film in PAL.PAL are mai multe cadre...etc.de aici rezulta nesinc.sau proasta sinc. facuta de unii amatori! trebuie conversie sau resinc.voi trad.sub.orig.din eng.la acest film si o veti gasi pe site-urile de specialitate.poate va vedea si cel care a incercat sa traduca primul cum se traduce un film corect sau cum se sinc.invatati lb romana intai traducatorii lu'peste apoi apucati-va sa traduceti din alta limba decat materna!fara suparare!

Citește în continuare

Yeti - Il gigante del 20° secolo (1977)

AsterX

merita vazut il cumpar si-l traduc.nu intru aici ca sa ma laud cu ce am sau n-am...doar sa intelegeti ca un film nu-l gasesti "mocca" pe net...trebuie sa-l cumperi! daca-l gasiti e pt ca cineva nu asa chitros ca voi intelege sa-l cumpere si-si risca pielea piratandu-l ca sa-l gasiti voi "mocca". nu creste nimic pe net din senin! ce nu pricepeti?eu doar va las sa luati subul "mocca". filmul n-aveti decat sa-l cumparati ca si mine! deja l-am comandat!nu are sub dar ma voi chinui cu castile. are audio it si eng.meniu si butoane.nu evhsrip ci dvd.

Citește în continuare
Top