Justice League: Doom (2012)

AzzKiker

L-am vazut recent si e foarte frumoasa animatia. Il asteptam de mult. O mica sugestie pt cel care a scris articolul, sunt cateva mici greseli in text: Wonder Women(corect e Woman), Cretah (corect e Cheetah) si Liga Dretpății mai trebuie corectat.

Citește în continuare

Undisputed III : Redemption (2010)

AzzKiker

Am vazut si a 3a parte si vreau sa spun ca este f misto, Scott Adkins (Boyka) nu dezamageste deloc. Il recomand tuturor pasionatilor de arte martiale.

Citește în continuare

X-Men Origins: Wolverine (2009)

AzzKiker

Astept cu nerabdare sa apara in cinematografe sa-l vad, am vazut trailer-ul si m-i s-a parut superb. Um mesaj pt SPOILERI...sa nu dam nume....unii chiar sunt fani si nu vor sa afle deznodamantul filmului de la unu sau altul...asa ca cititi ...pardon...ganditi inainte sa scrieti....grrrrrrr.

Citește în continuare

Far Cry (2008)

AzzKiker

Recomand celor care au jucat Far Cry sa nu vizioneze noua "capodopera" a lui Uwe Boll, deoarece vor fi foarte dezamagiti. Ca sa dau o nota de la 1 la 10 acestui film nu pot sa trec mai sus de 2. Vorba aceea... jenibil.

Citește în continuare

Underdog (2007)

AzzKiker

Mie mi s-a parut un film foarte frumos si foarte subapreciat. O comedie minunata pentru copii, bunici si nu numai.

Citește în continuare

Scarlett (1994)

AzzKiker

Din cate stiu eu Scarlett va fi un nou serial TV care incepe din 30.04.2008 in State. Din trailer pare f misto. Trailer gasesti pe YouTube. O zi buna si Sarbatori Fericite.

Citește în continuare
Top