Život je čudo (2004)

BrindusaLia

Un film foarte bun, are de toate, si dragoste si comedie. Partea cea mai frumoasa este ca e facut cat se poate de natural. Excelent!

Citește în continuare

Mad Max: Fury Road (2015)

BrindusaLia

Titlul filmului poate fi citit si ca o apoteoza: Nebunia Maxima. Plus un drum dus-intors, un flux-reflux. Un drum fara rost. Obsesia haosului. Tendinta catre distrugere, catre haos. Conditia umana se pune sub semnul intrebarii. Constiinta ... nu este. Mottoul: Viitorul apartine nebunului. Nu poti conduce niste nebuni decat daca devii nebun. Sa traiesti si sa pactizezi cu proprii demoni. Imagini pline de sugestii demoniace si satanice. Viziuni catastrofice asupra umanitatii, ne arata ce ar putea devenii omenirea. Aceasta este adevarata fata a omului ce i-a intors spatele lui Dumnezeu. Distrugerea masiva - asta prezinta filmul. Filmul, fara voia lui, arata ce devin cei ce cad in abisuri, fata oamenilor decazuti.

Citește în continuare

The Right Kind of Wrong (2013)

BrindusaLia

Ideea draguta, destul de previzibila, dar din pacate scenariul este foarte slab. Ar fi putut sa iasa ceva mult mai bun.

Citește în continuare

One Night with the King (2006)

BrindusaLia

Toate bune si frumoase. Regele, regina frumosi, dragoste frumoasa, ca asa este ea, costumele, decorul si acestea foarte frumoase, ... dar scenariul tare alambicat. Istoria in realitate numai Dumnezeu o stie.

Citește în continuare

Never Let Me Go (2010)

BrindusaLia

Sper ca acest film nu este inspirat din realitate....si ca este un SF.

Citește în continuare

Les 1001 nuits (1990)

BrindusaLia

Povestea frumoasei si inteligentei Sheherezada, eroina din „1001 de nopti", este de aceasta data interferata de actiunile salvatoare ale duhului lampii, un domn respectabil al timpurilor moderne, care isi ajuta favoritii folosind avantajele epocii in care traieste: avion, motocicleta, televizor. Un film frumos, cu Catherine Zeta-Jones, in rolul Sheherazadei. Viziunea futurista de inginerie este foarte frumos facuta, umor și un scenariu dragut. Un film de familie.

Citește în continuare
Top