House of Dust (2013)

Claudizzz

De duzina este cuvantul cel mai potrivit...un horror extrem de slabut...l-am urmarit pentru Holland Roden, fiind una din actritele mele favortie...din pacate observ ca nu se poate desprinde de rolul interpretat in Teen Wolf, in House of Dust vazand doar o alta Lydia Martin...pana si la imbracaminte semanau. Nu se poate numi horror filmul...nimic inspaimantator, foarte putin sange, nu moare aproape nimeni.

Citește în continuare

Anna Nicole (2013)

Claudizzz

Mie mi a placut filmul, si totodata ma si impresionat...nu stiu inca daca o compatimesc pe Anna Nicole sau nu...imi este oarecum mila de ea....a avut un sfarsit tragic dar era de asteptat in conditiile in care isi traia viata. Cat despre Agnes Burcker wow am mai vazut o jucand in Private Practice dar am crezut ca e o actrita de duzina...ei bine ma surprins, nu cred ca producatorii ar fi putut sa aleaga pe cineva mai potrivit sa intre in pielea Annei Nicole. Nu am de ce sa nu dau 10 filmului...respecta faptele reale, actorii seamana cu persoanele interpretate...jocu scenic a fost bun :-??

Citește în continuare

Stonehearst Asylum (2014)

Claudizzz

Superb film....unul din cele mai bune pe care le-am vazut in ultima vreme. Bineinteles Kate Beckinsale isi face simtita prezenta prin jocul actoricesc profesionist cu care ne a si obisnuit. Dau nota 10 acestui film fara vreo urma de ezitare.

Citește în continuare

The Trials of Cate McCall (2013)

Claudizzz

Wow...chiar nu ma asteptam sa fie un film asa de bun...din contra ma asteptam sa fie ceva mai de duzina si cu tente de plictistor. Din contra, povestea a fost una foarte interesanta, distributia una foarte buna avand nume precum Kate Beckinsale(The Underworld), Clancy Brown(Carnivale), James Cromwell(American Horror Story),Taye Diggs(Private Practice), Mark Pellegrino(Supernatural), Dale Dickey(True Blood) sau Isaiah Wasinghton(Grey's Anatomy). Revenind acum lui Kate Beckinsale interpretand personajul principal al filmului, avocata Cate McCall. Kate demonstreaza inca odata ca pe langa faptul ca este femeie foarte frumoasa este si o actrita remarcabila, reusind sa dea viata unor roluri total diferite de la film la film.

Citește în continuare

The Conjuring (2013)

Claudizzz

Intradevar, neasteptat de bun filmul...in ultima vreme apar filme cu aceleasi clisee invechite si dupa acelasi tipar. The Conjuring ilustreaza un caz real din anii 60' ce a schimbat istoria unei familii. Actiunea filmului a fost una deosebit de interesanta, cat despre actori si regizor acestia si-au fcut treaba cu iscusinta.

Citește în continuare

The Lone Ranger (2013)

Claudizzz

Foarte reusit filmul, nu inteleg de ce unele articole scriu ca ar fi cel mai slab film a lui Johnny Depp, contrazic, este unul din cele mai reusite filme aparute anul acesta, mi-a placut foarte mult rolul lui Johnny iar filmul a fost unul ce merita vazut!

Citește în continuare
Top