Rise of the Guardians (2012)

EmRa

Foarte frumos, si pentru copii si pentru cei mari! Vazut azi 3d, dublat, la Sun Plaza. Deliciul animatiei sunt: accentul Mosului, fazele comice presarate cam peste tot pe parcursul filmului si finalul pozitiv grandios si cu morala. Recomand!

Citește în continuare

L'Ours (1988)

EmRa

Pentru ca nu am vazut (inca) L'ours, nu pot raspunde la intrebare, dar va recomand calduros si vizionarea, de data asta a documentarului, "Arctic Tale". Desi toate comentariile facute acestui film sunt interesante, postarea dumneavoastra este singura care mi-a insuflat o mare dorinta de a vedea filmul cat mai curand posibil. Nu pot rezista ispitei de a-l vedea pe ursuletul consumator de halucinogene, deja mustacesc doar gandindu-ma la dumnealui.

Citește în continuare

Martyrs (2008)

EmRa

Rasa umana nu inseamna doar arta, creatie, suflet, intelepciune, lumina, umor, frumos, drept si bun...reversul este unul hidos, bolnav, crud, o lume plina de orori, de sadism nejustificat (de parca sadismul ar putea fi vreodata justificat...). Stiu ca filmul este terifiant si coplesitor si cu toate astea nu cred ca a reusit sa reflecte complet cruzimea umana . Limitele sunt departe. Putem fi cu mult mai bolnavi, mai sadici, mai intunecati. Un film pentru oameni care gandesc si au orizonturi largi, stiu ceva istorie si nu sunt bigoti....dar daca ma gandesc bine, chiar il recomand celor din urma :D

Citește în continuare

All Good Things (2010)

EmRa

Mda, am un gust usor amarui, nu stiam ca este inspirat de un caz real. Ryan Gosling e ...foarte bun, cred ca cel mai bine il prind rolurile astea de tulburat psihic, comportamental. Filmul este impecabil construit in prima parte, musteste de mister si iti induce o stare neplacuta de neliniste. Apoi, usor, usor i se mai duce din farmec. Per total nu e un film rau, mi-a placut mult si de Frank Langella, mi-au placut replicile tata-fiu, cred ca era mult mai bine daca se punea accent pe o cunoastere mai profunda a personajelor. De vazut- da, de revazut- cu siguranta nu.

Citește în continuare

Door to Door (2002)

EmRa

Un film induiosator, pe care sa-l privesti (doar) cu sufletul! Un film care nu manipuleaza sentimental, ci ofera o adevarata lectie de viata. Atunci cand ai dorinta, rabdare si consecventa, nu mai are nici o importanta faptul ca ai un handicap. William H. Macy si Hellen Miren fac roluri de exceptie! De vazut impreuna cu toti cei dragi

Citește în continuare

Georgia Rule (2007)

EmRa

Filmul este o drama, cu personaje care sunt nefericite, sunt bantuite de multi "demoni". Am apreciat umorul brutal, negru pe alocuri si mi-a placut mult jocul celor trei actrite. Este primul film in care o apreciez pe Lindsay Lohan.

Citește în continuare
Top