Dumb and Dumber To (2014)

Gynzz

Una dintre cele mai slabe filme all time, dintre cele vazute de mine. Nu dati banii pe bilet la cinema, nu se merita. E plin de clisee si glume seci, copilaresti si foarte nesarate.

Citește în continuare

About Time (2013)

Gynzz

Cred ca morala ar fi cam asa : chiar si o viata normala si plictisitoare poate sa fie o viata fericita .

Citește în continuare

Enough Said (2013)

Gynzz

A fost o placere sa ii revad pe 2 dintre actorii cei mai indragiti din istoria serialelor . Filmul este unul relaxant , nu e mare lucru de capul lui dar merita incercat .

Citește în continuare

12 Years a Slave (2013)

Gynzz

O poveste trista dar transpusa foarte bine intr-un film . Ceea ce ma deranjeaza la genul asta de filme este nodul din stomac pe care-l ai cand il vizionezi . Este greu de crezut, sau mai bine zis greu de acceptat cruzimea de care dadeau dovada oamenii de atunci .

Citește în continuare

Life of Pi (2012)

Gynzz

Dintre filmele vazute si nominalizate pentru best picture as vrea sa castige asta . Cel mai probabil o sa piarda , insa pe mine m-a impresionat mai mult decat celelalte . I like the tiger story more . Il consider a must see .

Citește în continuare

Beasts of the Southern Wild (2012)

Gynzz

Remarcabila prestatia micutei Quvenzhané Wallis , ar fi ceva sa castige Oscarul desi ma indoiesc ... In rest o poveste interesanta si bine pusa pe ecran, dar cam subtire .

Citește în continuare
Top