Whitney (2018)

InfraSunete

Destul de bun filmul, mi-a placut. Este o drama-muzicala-romantica. Poate fi urmarit si fara sa fi fost fan Whitney Houston insa evident, este mai tare daca iti placea/iti place muzica ta. Filmul nu prezinta toata viata lui lui Whitney, ci doar pe cea din momentul in care l-a intalnit pe Bobby Brown.

Citește în continuare

Un gallo con muchos huevos (2015)

InfraSunete

N-am avut rabdare sa ma uit la tot, doar la jumatate. Film slab, este oarecum motivational insa lasa de dorit. Vechea si clasica poveste cu nerd-ul care ajunge smecher prin munca, daruire si bla bla bla, aplicata pe un cocosel de ferma ce incearca sa creasca si sa impresioneze pe toata lumea, mai ales puicutele. Eu n-am gasit insa nimic interesant la el.

Citește în continuare

Alien from L.A. (1988)

InfraSunete

Film cu un poster minunat (nu asta afisat aici), de asta m-am si uitat la el, ma rog, am incercat ca nu l-am vazut pana la capat. Pe scurt, o pustoaica merge sa-l caute pe taica-su, arheolog disparut intr-un sit din Africa. Ajunsa la fata locului, ii gaseste urmele si gaseste si ceea ce nu se astepta, adica o noua lume. Filmul ca idee de baza, am crezut ca are potential. Este insa un film slab, cu un scenariu ce lasa de dorit si un joc actoricesc slab. Actrita principala, da impresia unei actrite de filme porno, atat de slab joaca. Sa zici ca-l mai salveaza un pic decorurile gen dar prea putin, prea tarziu.

Citește în continuare

乱 (1985)

InfraSunete

Film foarte bun dupa parerea mea. Descriere eronata si comentarii de asemenea insa. Filmul nu este o reproducere dupa "King Lear" ci este o reproducere a unei legende japoneze similara insa ca subiect.

Citește în continuare

Hey Good Lookin' (1982)

InfraSunete

Bunicel film, merita vazut. Este o animatie destul de buna, destul de bine facuta ce se foloseste de anumite procedee si anumite exprimari pentru a dezvalui realitatea unui cartier american rau-famat al anilor '50.

Citește în continuare

アキラ (1988)

InfraSunete

Genial film, i-am dat un mare 10. Mi-a placut cam tot la el de la subiect si modul cum a fost pus in practica la soundtrack-ul absolut genial.

Citește în continuare
Top