Twilight (2008)

Insight08

Bai da ce de spirite incinse aici. :) Cartile sunt cat de cat acceptabile. Filmele sunt departe de a fi capodopere cum spun unii. Pai bai oameni buni, ce s-a intamplat cu un "Nasul", "Scarface", "Goodfellas", "One Flew Over the Cuckoo's Nest". Fara suparare cred ca Marlon Brando se rasuceste in mormant cand vede ce super actori de marca sunt mai renumiti ca el. Am ajuns in asa hal incat actori ca Robert De Niro, Jack Nicholson, Al Pacino sa fie trecuti cu vederea in favoare lui Rob Patt si a fumei aleia...ca nu-mi vine numele acum. Si eu sunt adolescent insa nu ma numar printre cei care cad efectiv din picioare cand vad acest film. Probabil unul din cele 2 filme care vor mai aparea va lua si un Oscar, de ce nu? La cum se dau oscarurile acum poti sa intri in competitie si cu un film facut cu Samsung C3050 si ca actori sa ai 2 filtre de tigara lovinduse unul pe altul pana la epuizare.

Citește în continuare

Fast Five (2011)

Insight08

Un film mai mult decat bunicel. Actiune la maxim, comedie pe alocuri si drama completeaza un film care mie mi-a placut intr-un mod special. Merita vizionat macar odata, daca se poate la cinema pentru sunetul criminal.

Citește în continuare

Forrest Gump (1994)

Insight08

Masterpiece. Cel mai frumos film pe care l-am vazut.

Citește în continuare

JCVD (2008)

Insight08

M-am uitat la acest film fara sa stiu la ce ma uit. Il consideram un film de duzina, gen Van Damme insa m-am inselat. In momentul in care filmul a ajuns la monolog am ramas masca. 3 minute superbe care arata ca Van Damme nu stie doar sa dea cu pumnii si picioarele ci si sa joace.

Citește în continuare

The Fifth Element (1997)

Insight08

Genial, unul dintre preferatele mele. Nu stiu de ce dar acest film ma tine lipit de scaun si dupa ce l-am vazut de 10 ori pe putin.

Citește în continuare

Million Dollar Baby (2004)

Insight08

Daca s-ar fi dat 3 oscaruri pentru actori principali, filmul asta le-ar fi luat pe toate. Absolut superba prestatia actorilor, fara cuvinte.

Citește în continuare
Top