The Boy in the Striped Pyjamas (2008)

Jenna1213

UN film cutremurator care surprinde atat de bine ororile Holocaustului,dar filmul e maiestuos pt ca reda Holocaustul perceput de un baiat de 8 ani...este unul dintre cele mai patrunzatoare,emotionante si surprinzatoare filme pe care le-am vazut.

Citește în continuare

Fame (2009)

Jenna1213

Superb,superb,superb,nu il rata ,merita vazute,este minunat...il vei iubi..10 cu felicitari..nu il rata...chiar este foarte frumos...mie una mi-a placut enorm de mult.10 10 10

Citește în continuare

Awake (2007)

Jenna1213

In viata mea nu am vazut un filmul cu o distributie atat de buna sa faca un film atat de prost.Este pur si simplu dezamagitor.Nu merita vazut.Eu una o ador Pe Jessica Alba si Hayde C.,dar cu acest film au dat gres.

Citește în continuare

Catch and Release (2006)

Jenna1213

Filmul este extraordinar de frumos.povestea,actorii,scenariu,mai ales scenariul e bine realizat....filmul este plin de momente sensibile si amuzante.....nu trebuie ratat pt cei ce le plac filmele romantice...

Citește în continuare

The Heartbreak Kid (2007)

Jenna1213

Filmul e de-a dreptul plictisitor si lipsit de haz.Ma gandeam ca daca joaca Ben Stiller va fi o comedie de nota 10,dar a fost un film care...care chiar este in topul filmelor ce Nu trebuie vazute,pt mine!Chiar se poate si mai bine,muuuuult mai bine!Mai ales ca Ben Stiller este un actor ce a jucat in multe comedii de succes.

Citește în continuare

Soul Man (1986)

Jenna1213

Filmul este destul de frumos....amuzant si interesant.Iar evenimentele decurg intr-un fel in care nu te asteptai.

Citește în continuare
Top