American History X (1998)

Liv86

E intradevar unul dintre cele mai bune filme. Insa, daca e sa vin cu un top in care American History X ar fi pe primul loc incontestabil ar fi pentru cele mai reusite prestatii ale actorilor. Edward Norton parca s-a nascut dinadins pentru a juca rolul principal in filmul asta. E imposibil de imaginat un alt actor facand rolul lui. Si ceilalti actori, la fel ca el, si-au jucat impecabil rolurile, nu cred ca puteau sa gaseasca oameni mai potriviti pentru rolurile din film. Si pe langa performantele lor, scenariul, regia, coloana sonora, mesajul si mai ales dialogurile sau chiar monologurile au fost geniale. Daca nu l-ati vazut da-ti bataie pentru ca este un "must see"! O singura observatie: Dupa ce vizionati American History X, e foarte probabil sa nu mai savurati o perioada alte filme, tocmai pentru ca ridica stafeta la un nivel prea ridicat.

Citește în continuare

七人の侍 (-1)

Liv86

In opinia mea cel mai bun film asiatic despre samurai intrucat isi pastreaza realismul, nu ca celelalte filme de duzina unde samuraii pot sarii cat un bloc de patru etaje!Este un film care in ciuda faptului ca se intinde pe trei ore si jumatete isi merita fiecare minutel!Un film care are tot ce-i trebuie mai putin... culori!Ar fi interesant sa se faca un remake dupa acest film in zilele noastre, avand in vedere ca dupa filmul "3:10 pana la Yuma" s-a facut!

Citește în continuare

Interview with the Vampire (1994)

Liv86

Dupa parerea mea unul dintre cele mai bune filme cu vampiri care a respectat in totalitate cartea cu acelasi nume a lui Anne Rice pana la ultima scena.Tom Cruise, Brad Pitt si Antonio Banderas formeaza un trio de exceptzie!Mai rara filme cu atatzia actori de renume la un loc!

Citește în continuare

Another Gay Movie (2006)

Liv86

Cele mai scarboase 5 min din viatza mea..atat m-a tzinut stomacu sa ma uit la mizeria asta de film...

Citește în continuare

The Deer Hunter (1978)

Liv86

Abia aseara am vizionat acest film!Vreau sa spun ca dabia am rezistat sa-l urmaresc pana la capat!Eram sa-l opresc de vreo 3-4 ori, singurul lucru care m-a retinut a fost prestatzia excelenta lui De Niro!Prea multe cadre care nu-si au rostul, prea lung, dintr-un film de 3 ore cred ca ar fi putut face unul de o ora si jumatare mult mai energic, mult mai palpitant.Ideea in sine a filmului este buna dar este prea multa "lalaiala"!Nu recomand sa se urmareasca seara pentru ca exista pericolul sa se adoarma la acest film!Poate ca la vremea aceea a prin insa pt ziua de azi il gasesc mult prea lung si plictisitor!Mai mult de nota 6 nu am cum sa-i dau!

Citește în continuare

Titanic (1997)

Liv86

Nu intzeleg cum de acest film nu se afla nici macar in top 250 IMDB....!De ce oare aceasta capodopera este evaluata la doar 7,3 din 10?În opinia mea, Titanic este unul dintre cele mai frumoase filme romantice "all time". Titanic a avut cele mai mari incasari timp de 12 ani cu 1.8 miliarde dolari, pana ce Avatar l-a trecut în 2010.

Citește în continuare
Top