The Perfect Host (2010)

Lucass19

Un film ce m-a surprins placut,chiar daca la inceput nu parea sa fie mare lucru...Foarte bine realizat cu un scenariu inteligent si cu un David Hyde Pierce care da savoare filmului prin interpretarea lui.

Citește în continuare

The Ward (2010)

Lucass19

Placut,cu cateva faze bune,insa mai putin scary fata de cum ma asteptam sa fie...actiunea laturii psihologice este asemanatoare cu cea din Shutter Island..nu dezamageste dar nici nu incanta in mod deosebit.

Citește în continuare

Limitless (2011)

Lucass19

Chiar daca nu mi-a placut stilul abordat a fost distractiv,insa ma asteptam la ceva mai mult..a inceput promitator,progresiv dar m-a dezamagit la final.

Citește în continuare

Mother's Day (2010)

Lucass19

Darren Lynn Bousman ne-a incantat cu cateva filme din seria Saw si isi continua munca in aceeasi masura cu un horror/thriller cu un subiect interesant,bine realizat care incepe in forta,decurgand progresiv pana spre final,cu sange si brutalitate suficienta..tensiunea si supansul nu lipsesc,coloana sonora completand in totalitate atmosfera filmului..pana nu demult filmele horror bune cam lipseau cu desavasire dar se pare ca acum recupereaza din timpul pierdut.

Citește în continuare

Captifs (2010)

Lucass19

La inceput nu pare a fi mare lucru,apoi pe parcurs duce a Hostel revansandu-se pe final prin un pic de suspans,sange si actiune previzibila..per total un thriller acceptabil.

Citește în continuare

36 Quai des Orfèvres (2004)

Lucass19

Un film cu un scenariu bun transpuns pe ecran intr-o maniera diferita fata de majoritatea filmelor vizionate,plus o abilitate de a te atrage in a simti actiunea filmului..dar si cu cateva greseli tehnice.

Citește în continuare
Top